Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΤΡΟΠΗ! Σε άθλια κατάσταση τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο Τροκαντερό (ΦΩΤΟ)

Σάββατο απόγευμα (7-9-19) και επισκεφτήκαμε τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Τροκαντερό, στο Παλαιό Φάληρο, δίπλα ακριβώς από το Ρέστειο κολυμβητήριο.


Είναι χρόνια τώρα που τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο Τροκαντερό έχουν εγκαταλειφθεί κυριολεκτικά στην τύχη τους. Μιλάμε για τα γήπεδα στα οποία κάποτε είχε μπει και είσοδος επί πληρωμή ακόμα και για τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου.

Το τερέν είναι σε άθλια κατάσταση, με τρύπες σε διάφορα σημεία όπου σε κάποια από αυτά έχουν μπει μπαλώματα της πλάκας, υπάρχουν και μεγάλα κομμάτια του γηπέδου τα οποία έχουν φθαρεί τόσο πολύ ώστε όποιος πατάει εκεί κάνει στην κυριολεξία πατινάζ!




Τα γήπεδα είναι πλέον επικίνδυνα καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλοί τραυματισμοί εξαιτίας της ακαταλληλότητας του τερέν.



Ένας από τους τσιμεντένιους πάγκους, αυτός που βρίσκεται στην μπασκέτα δίπλα στην πισίνα του Ρέστειου, έχει σχεδόν γκρεμιστεί με τις σιδερόβεργες να εξέχουν.




Εδώ και κάποιους μήνες μια από τις κολόνες φωτισμού δεν υπάρχει πλέον με αποτέλεσμα οι αθλούμενοι να τρέχουν στο ημίφως προσπαθώντας να παίξουν μπάσκετ και ταυτόχρονα να αποφύγουν τα ολισθηρά σημεία και τις τεράστιες τρύπες!

Όπως μαθαίνουμε λόγω της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, η οποία παρόλαυτα έφτιαξε το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, τα γήπεδα τένις ακριβώς δίπλα που είναι όλα σε άριστη κατάσταση, δημότες και αθλούμενοι, ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές διαμαρτυρίας που σύντομα θα καταθέσουν στον δήμο.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το θέμα αυτό, δίνοντας μια περίοδο χάριτος στο νέο δημοτικό συμβούλιο και στον νέο δήμαρχο, αν και τα περισσότερα από τα πρόσωπα που το αποτελούν υπήρξαν δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι επί δημαρχίας Χατζηδάκη και οι οποίοι γνώριζαν το πρόβλημα χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα!

Σύντομα θα ασχοληθούμε και με την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στίβος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου