Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Π.Φάληρο: "Επεισόδιο" με συνεργείο της ΕΡΤ στην Παραλιακή (ΦΩΤΟ)

Ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων μετακίνησης πραγματοποίησε το Λιμενικό και η Αστυνομία κατά μήκος της παραλιακής στο Παλαιό Φάληρο.


Το palaiofaliron.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τους ελέγχους βήμα-βήμα.

Σάββατο (11-4-2020) λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι περιπολικό του Λιμενικού σάρωνε την παραλία στην οποία υπήρχαν πάρα πολύ λίγα άτομα και αυτά σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Στο ΕΔΕΜ πέσαμε πάνω και σε μια παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ συνεργείου της ΕΡΤ που έκανε ρεπορτάζ στο σημείο και άτομα τα οποία έκαναν ηλιοθεραπεία με μαγιό χωρίς όμως να κολυμπάνε.



Η παρεξήγηση δημιουργήθηκε για το αν η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε τα πρόσωπα των ατόμων που βρίσκοταν στο μπροστινό πλάνο.



Τόσο ο κάμερα μαν όσο και ο ρεπόρτερ του κρατικού καναλιού διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με την παρέμβαση του Λιμενικού τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο κόσμος που περπατούσε ακριβώς από πάνω ήταν λιγοστός παρότι ο καιρός ήταν καλοκαιρινός, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεγαν να γυμναστούν στα όργανα που είναι τοποθετημένα κατά μήκος της παραλίας από τον Δήμο.



Λίγο πιο κάτω, στον Φλοίσβο συναντήσαμε πεζή περιπολία της αστυνομίας η οποία έκανε ελέγχους σε περαστικούς ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν την απαραίτητη "έγκριση" για την βόλτα τους.







Όπως μάθαμε η Αστυνομία μέχρι περίπου τις 16:00 και μετά από μια ώρα περιπολίας, αναγκάστηκε να κόψει μόνο ένα πρόστιμο. Οι έλεγχοι πάντως συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου