Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Π.Φάληρο: "Τρελάθηκε" ο ιδιοκτήτης μετά την καραντίνα και έκανε το εστιατόριο του αγνώριστο! (ΦΩΤΟ)




Η νέα διακόσμηση αποτελεί έκπληξη για παλιούς και νέους πελάτες


Για τις μέρες που δεν μπορείτε να "δραπετεύσετε" σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό έχουμε μια πρόταση που θα ομορφύνει το μεσημέρι και το βράδυ σας για να "ταξιδέψετε" πραγματικά.








Η έκπληξη του καλοκαιριού στο Παλαιό Φάληρο μας ήρθε από το πασίγνωστο εστιατόριο "Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας" που βρίσκεται κοντά στην Παναγίτσα και συγκεκριμένα στην Αλκυόνης 77.








Οι περισσότεροι γνωρίζετε τι εστί "Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας" αν όμως είστε από αυτούς δεν έχετε επισκεφτεί το εστιατόριο σας περιμένει μια μεγάλη και πολύ ευχάριστη έκπληξη.





Αμέσως μετά την λήξη της καραντίνας ο χώρος άνοιξε και πάλι μαγευτικά ανανεωμένος!





Η νέα διακόσμηση θα σας μεταφέρει σε κάποιο από τα νησιά μας, ενώ το ελληνικό μενού σας επιφυλάσσει και αυτό ευχάριστες εκπλήξεις με τα νέα πιάτα που έχουν προστεθεί.






Ο χώρος είναι ανοιχτός, αερίζεται φυσικά από παντού ενώ περιμετρικά το πράσινο σε συνδυασμό με την νησιώτικη διακόσμηση θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει σίγουρα να ξεχαστείτε.


Όλα αυτά μέχρι να έρθει η παραγγελία σας γιατί μετά θα παραδοθείτε στις μαγικές ελληνικές γεύσεις του εστιατορίου. Όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί εμπιστευτείτε μας ότι πραγματικά χάνετε!


Οι νέες "μαγικές" προσθήκες στο μενού είναι: γαρίδες κανταΐφι, κρεμαστό σουβλάκι ψαρονέφρι και κοτόπουλο σνίτσελ γεμιστό!





Είναι πολύ ευχάριστο στο δήμο μας να έχουμε τόσο αξιόλογες επιχειρήσεις που προσφέρουν καταρχήν ασφαλές περιβάλλον  αλλά επίσης άψογο επαγγελματισμό και καταπληκτική ποιότητα σε προσγειωμένες τιμές!

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2109851473 ή κάντε κλικ στο tzitziras-mitziras.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου