Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Επιτέλους! Πότε θα επαναλειτουργήσει η στάση "Μπάτης" του Τραμ


Ξεκίνησαν και πάλι μετά από δύο χρόνια, τα δρομολόγια του τραμ από και προς το Σύνταγμα, τα οποία αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά και στην αποσυμφόρηση των υπόλοιπων συγκοινωνιακών μέσων. Το τμήμα Σύνταγμα-Κασομούλη, καθώς και οι ενδιάμεσες στάσεις σε Ζάππειο, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Φιξ, παραδόθηκαν ξανά στο επιβατικό κοινό της Αττικής, ύστερα από τις απαραίτητες δοκιμές και ελέγχους που πραγματοποίησε η ΣΤΑΣΥ, τους δύο τελευταίους μήνες.


Παράλληλα, επισπεύδεται η επανέναρξη των δρομολογίων του τραμ και στο τμήμα από τη στάση «Μπάτης» στο Παλαιό Φάληρο έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τα οποία διακόπηκαν τον Μάρτιο του 2020 προκειμένου να εκτελεστούν από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, στο πλαίσιο των οποίων προβλέπεται η μετατόπιση της γραμμής του τραμ. Αυτά τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Νοεμβρίου.



1 σχόλιο:

  1. Ήμουν νιός και γέρασα. Αυτό το τραμ είναι σαν το γιοφύρη της Άρτας. Αλλά ποιος έχει την αίσθηση ότι πρέπει να παραιτηθεί μετά από όλη αυτή την κοροϊδία ?? Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που είχαν υποσχεθεί ότι σε 4 μήνες το έργο θα έχει τελειώσει και ακόμη΄δεν βλέπω φως στο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή