Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Καθαρισμός του ρέματος Πικροδάφνης από την Περιφέρεια Αττικής - Δείτε σε ποια σημεία


Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει την επιθεώρηση και τον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής μας, αλλά και της Αττικής γενικότερα.

Οι εργασίες καθαρισμού αφορούν την απομάκρυνση δένδρων που έχουν πέσει, τον καθαρισμό από φερτά υλικά και εν γένει εμποδίων που δυσκολεύουν την ομαλή απορροή των υδάτων.

Για τις εν λόγω εργασίες δεν απαιτείται περιβαλλοντική αδειοδότηση και έχει πραγματοποιηθεί μία σειρά καθαρισμών από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στο ρέμα της Πικροδάφνης πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες:



07/09/2020 καθαρισμός του ρέματος Πικροδάφνης στο τμήμα του από το γεφυράκι στο ύψος της οδού Αμφιτρίτης (Εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ) μέχρι την συμβολή του ρέματος με την Λεωφόρο Ποσειδώνος, στα διοικητικά όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

16/09/2020 καθαρισμός του ρέματος Πικροδάφνης, από το ύψος της οδού Ηλιακτίδας μέχρι την συμβολή του ρέματος με την οδό Φιλοστράτου, στα διοικητικά όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

08/10/2020 καθαρισμός του ρέματος Πικροδάφνης, από το ύψος της οδού Τυροδήμου μέχρι την συμβολή του ρέματος με την οδό Βαρβαρέσσου, στα διοικητικά όρια του Δήμου Αλίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου