Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΧΑΜΟΣ σε τράπεζα στο Π.Φάληρο! Κι όμως δεν ήταν ληστεία


Το μυαλό όσων βρίσκονταν πριν από λίγες ημέρες σε ένα υποκατάστημα τράπεζας επί της λεωφόρου Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο πήγε στη ληστεία, όταν είδαν έκπληκτοι τον διευθυντή να ξυλοκοπείται από δύο αγνώστους.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από την ξαφνική επίθεση κρυβόταν ένα… ροζ σκάνδαλο, μια πολυετής παράνομη σχέση και ένα δάνειο που δεν ξεχρεώθηκε ποτέ! Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν ξαφνικά μπήκαν στην τράπεζα δύο άνδρες, παρακάμπτοντας τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την είσοδο συναλλασσομένων λόγω του κορωνοϊού. Αγνόησαν τον υπάλληλο που επιχείρησε να τους κάνει συστάσεις και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του 48χρονου διευθυντή, ο οποίος φάνηκε ότι ταράχτηκε μόλις τους είδε να τον πλησιάζουν.

Μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων υπαλλήλων και των λιγοστών πελατών που βρίσκονταν στην τράπεζα, ο ένας από τους δύο άνδρες άρπαξε από τη γραβάτα τον αδύναμο να αντιδράσει διευθυντή και αρχίζει να τον… περιστρέφει γύρω από τον άξονά του σαν σβούρα! Μόλις σταμάτησε, ο δεύτερος του έριξε μια γερή γροθιά στο πρόσωπο σπάζοντας τα γυαλιά που φορούσε!

Το βίαιο επεισόδιο διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά προκάλεσε αναστάτωση σε όσους έγιναν αυτόπτες μάρτυρες. Όμως, κανείς δεν τόλμησε να αντιδράσει, κι έτσι οι δύο άγνωστοι άρπαξαν ανενόχλητοι το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο. Κάποιοι που βρίσκονταν κοντά τους τούς άκουσαν να λένε στον αιμόφυρτο τραπεζικό: «Μείνε μακριά από την…»!
Μήνυση

Αμέσως μετά βγήκαν από το υποκατάστημα, μπήκαν σε ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 48χρονο προϊστάμενό τους, ο οποίος όμως απέφυγε να εξηγήσει ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν και ποιον λόγο είχαν να το κάνουν. Όμως, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο διευθυντής του υποκαταστήματος πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, υπέβαλε μήνυση και εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 48χρονος στους αστυνομικούς, η γυναίκα που του συνέστησαν να μείνει μακριά της είναι μια εντυπωσιακή 44χρονη, με την οποία διατηρούσε επί επτά ολόκληρα χρόνια εξωσυζυγική σχέση, χωρίς η σύζυγός του να έχει αντιληφθεί το παραμικρό! Όμως, τον περασμένο Οκτώβριο ο παράνομος δεσμός τους πήρε τέλος, χωρίς ο τραπεζικός να ξεκαθαρίσει ποιος από τους δύο πήρε την απόφαση να χωρίσουν και γιατί.

Όπως ο ίδιος φέρεται ότι υποστηρίζει, στο διάστημα που απολάμβανε τη σχέση με την πρώην ερωμένη του την είχε διευκολύνει οικονομικά δανείζοντάς της το ποσό των 10.000 ευρώ. Όταν η παράνομη σχέση τους διακόπηκε, ο τραπεζικός ζήτησε πίσω τα χρήματα από τη 44χρονη, όμως εκείνη αρνήθηκε να του τα επιστρέψει.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι τα… μέλια μεταξύ του πρώην ζευγαριού ξεχάστηκαν γρήγορα γιατί, όταν ο 48χρονος συνέχισε να απαιτεί φορτικά την εξόφληση του δανείου, η άλλοτε τρυφερή ερωμένη του έβγαλε… νύχια και ζήτησε «έξωθεν» βοήθεια που κατέληξε στην εισβολή των δύο ανδρών στο υποκατάστημα που διευθύνει!

Το ερώτημα που έμεινε αναπάντητο είναι για ποιον λόγο οι εισβολείς πήραν μαζί τους το κινητό του διευθυντή… Ίσως, βέβαια, ξεκαθαρίσει και αυτό σε κάποια δικαστική αίθουσα, καθώς όλα δείχνουν ότι η υπόθεση παίρνει τη νομική οδό, αφού ο 48χρονος υπέβαλε μήνυση τόσο κατά της 44χρονης πρώην ερωμένης του όσο και των δύο 47χρονων, οι οποίοι του επιτέθηκαν, με τις κατηγορίες της ληστείας, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της εκβίασης και της υπεξαίρεσης. Μένει, βέβαια, να φανεί πώς θα τα εξηγήσει όλα αυτά στη νόμιμη σύζυγό του!

πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου