Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκινάει rapid tests ο δήμος Π.Φαλήρου! Δείτε πότε και σε ποιο σημείο


Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα διενεργήσει rapid tests COVID-19 με τη μέθοδο drive through (μέσα από το αυτοκίνητο), την Τετάρτη 23/12 , από τις 10 π.μ έως τις 3 μ.μ. στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα στο παρκινγκ του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ.

Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποκλειστικά και μόνο σε επιβαίνοντες σε οχήματα (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, ηλεκτρικό πατίνι κ.λπ.) και όχι σε πεζούς.

Στα οχήματα θα επιβαίνουν έως τρία (3) άτομα, όλα με μάσκες, ακόμα και αν ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Τα τεστ μπορούν να γίνουν μόνο σε άτομα άνω των δέκα (10) ετών, τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, Δελτίο Ταυτότητας, καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με SMS το αποτέλεσμα.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τέστ, θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον Κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό). Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου