Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

"Πάτησα γκάζι για να..."! Συγκλονιστική μαρτυρία για την ενέδρα σε επιχειρηματία στο Π.Φάληρο


Τι κατέθεσε ο γιος του επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που έδωσε ο γιος του επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παλαιο Φάληρο.


«Είχαμε σταματήσει στο φανάρι. Ξαφνικά προσέγγισε από πίσω δεξιά ένα άλλο αυτοκίνητο. Ακούσαμε πυροβολισμούς. Εγώ πάτησα γκάζι για να ξεφύγουμε. Συνέχισαν να μας καταδιώκουν και να πυροβολούν εναντίον μας» είπε αρχικά ο γιος του επιχειρηματία που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο όταν έγινε η ένοπλη επίθεση σε βάρος του.


Νομίζω ότι είδα κάποιον να πυροβολεί με καλάσνικοφ από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των δραστών. Ο πατέρας μου είχε χτυπηθεί. Είχε αίματα στο χέρι και την κοιλιά. Πονούσε και σφάδαζε. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο» κατέληξε ο γιος του Μιχάλη Τζουγκαράκη στις πρώτες κουβέντες που είχε με τους αστυνομικούς, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Ο 63χρονος επιχειρηματίας παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρος» όπου μεταφέρθηκε με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του καθώς δεν επλήγησαν ζωτικά όργανα από τα πυρά του Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες που πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, άγνωστοι που επέβαιναν σε Ι.Χ, πλησίασαν τον 63χρονο επιχειρηματία που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης και άνοιξαν πυρ εναντίον του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου