Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Η επίδειξη μόδας που "ξεσπίτωσε" τον ΑΟΠΦ από το "Σοφία Μπεφόν" (ΦΩΤΟ)


Το Παλαιό Φάληρο εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση που απευθύνεται στην ομάδα του Εύνικου για την παραχώρηση του γηπέδου στα Άνω Λιόσια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου και σύσσωμο το τμήμα της καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Εύνικου για την παραχώρηση του γηπέδου στα Άνω Λιόσια.

Δυστυχώς ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου παραμονές του πρώτου αγώνα μας για την αγωνιστική σεζόν παραχώρησε το «Σοφία Μπεφόν» για μία εκδήλωση κι έτσι με την αρωγή του Εύνικου ο coach Γιάννης Μάνος κατάφερε να πραγματοποιήσει την προπόνηση.

Για ακόμα μία φορά ευχαριστούμε το φίλο σωματείο του Εύνικου και ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που χρειαζόμαστε τη βοήθεια του.”

Η εκδήλωση που "ξεσπίτωσε" τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου φιλοξενήθηκε η 5η Επίδειξη Μόδας AμεA που διοργάνωσε το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι», υπό την αιγίδα του Δήμου.

Στην επίδειξη μόδας παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες του Οίκου Μόδας «Nikos-Takis» από πλήθος προσωπικοτήτων του αθλητισμού, της τέχνης και του θεάματος ,μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης και του τριπλούν Πηγή Δεβετζή και οι Παραολυμπιονίκες στην κολύμβηση Γιάννης Κωστάκης και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και διασημότητες όπως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (Survivor).





Επίσης συμμετείχαν αφιλοκερδώς, τίμησαν με την συμμετοχή τους τους την εκδήλωση και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Σωματείου ΔΥΑΜΕΑ, μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Γλύκος (μαραθωνοδρόμος), Ειρήνη Δρακωνάκη (πινγκ πονγκ), Ανθή Λιάγκου (σφαιροβολία), Χρήστος Μελέτης (ποδηλασία), Δημήτρης Μπόσκος, Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα (κολύμβηση), Άννα Ντεντά (μπότσια), Νατάσσα Πυργιώτη (μπότσια), Δήμητρα Ραπάη (μπάσκετ), Γιάννης Τσιγκάκος (μαραθωνοδρόμος) και Γιάννης Χαλάς (μαραθωνοδρόμος).


Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μοντέλα με αναπηρικό αμαξίδιο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου