Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο Παλαιό Φάληρο! Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά (ΦΩΤΟ)


Το πλούσιο πρόγραμμα Αποκριάτικων Μαθητικών Εκδηλώσεων 2023 που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας του Δήμου συνεχίζεται και κορυφώνεται με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, με μουσική, χορούς, παιχνίδια, δρώμενα, εντυπωσιακά σόου και πολλές εκπλήξεις, που θα συναρπάσουν και θα παρασύρουν κατοίκους, δημότες και επισκέπτες της πόλης μας, σε ένα μοναδικό καρναβαλικό ξεφάντωμα.

Η επόμενη Αποκριάτικη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25/2 (11.00), στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Ελάτε να ξεφαντώσουμε με χορό και παιχνίδια και με το Βασιλιά Καρνάβαλο, σε ένα νέο πάρτι που θα απογειώσει το κέφι και την αποκριάτικη ατμόσφαιρα και θα κλείσει με τα αλευρομουτζουρώματα, διασκεδάζοντας τους λιλιπούτειους φίλους μας.

Την Καθαρά Δευτέρα 27/2 (11.00) γιορτάζουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Πάρκο του Φλοίσβου. Διασκεδάζουμε με μουσική, παραδοσιακούς χορούς, για μικρούς και μεγάλους από τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και πολλά κεράσματα. Ανιματέρ ψυχαγωγούν τους μικρούς μας φίλους με παιχνίδια, face painting και πολλές εκπλήξεις.


Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλεί όλους τους Δημότες να συμμετάσχουν, αφήνοντας τις έννοιες και τα προβλήματα στην άκρη και να ξεφαντώσουν στους καρναβαλικούς ρυθμούς με τα πολλά δρώμενα, τα παραδοσιακά έθιμα, τους χορούς, και τα πάρτι, που περιλαμβάνει ο κύκλος εκδηλώσεων «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου