Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Παλαιό Φάληρο: 15 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας & Συρίας (ΦΩΤΟ)

 


Για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας χρειάστηκαν 12 φορτηγά

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο απολογισμός της συγκινητικής ανταπόκρισης των πολιτών του Παλαιού Φαλήρου, στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Δημοτικής Αρχής για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία.


Δημότες όλων των ηλικιών με ρούχα, κουβέρτες, σάκους και κλινοσκεπάσματα, άλλοι με τρόφιμα μακράς διαρκείας και γάλατα, άλλοι με είδη υγιεινής, πάνες και ιατροφαρμακευτικό υλικό, προσήλθαν αυθόρμητα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και προσφέρουν αυτό που μπορούν, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 15 τόνοι με είδη πρώτης ανάγκης συσκευασμένα σε κούτες, για τη μεταφορά των οποίων χρειάστηκαν 12 φορτηγά!

«Σύσσωμη η Φαληρική Κοινωνία, έδωσε για ακόμα μία φορά συγκινητικό ‘παρών’ στο κάλεσμα που απευθύναμε, συγκεντρώνοντας χιλιάδες είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Θα συνεχίσουμε, με συμμετοχικές δράσεις και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς, όπου και όποτε χρειαστεί! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους συνδημότες μας και τους εθελοντές μας» δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος



Την ευθύνη και τον συντονισμό όλων των δράσεων της συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας, είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου