Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Π.Φάληρο: Απόπειρα έξωσης λόγω πλειστηριασμού!

 


Επιχείρησαν έξωση ιδιοκτήτριας λόγω πλειστηριασμού.

Απετράπη η έξωση για σήμερα, ύστερα από την τρομερή ανταπόκριση αλληλεγγύης στις δύο γυναίκες - Θα συνεχιστεί η προσπάθεια να μην χάσουν το σπίτι τους

Απόπειρα έξωσης σε σπίτι καρκινοπαθούς γυναίκας επιχειρήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, ενώ μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης συγκεντρώθηκαν στο σημείο απευθύνοντας κάλεσμα σε συγκέντρωση στήριξης στην οδό Λυκούργου 32.

Πρόκειται για το σπίτι οικογένειας που αποτελείται από μητέρα και την κόρη της, η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Νωρίτερα στο σημείο βρέθηκε μεταφορική εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μάζευε και πετούσε τα πράγματα των γυναικών στον δρόμο χωρίς μάλιστα να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα, ούτε κάποιο σχετικό έγγραφο. 

Άτομα της μεταφορικής δήλωναν εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας ZAFIDO, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η νέα ιδιοκτήτης του ακινήτου, μετά από πλειστηριασμό.

Όπως δήλωσε η Ελπινίκη Ανανιδάκη, είχε μπει στη ρύθμιση του Νόμου Κατσέλη για δάνειο στη Eurobank, ύψους 45.000 ευρώ, το οποίο μεταβιβάστηκε στην εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων (servicer) DOVALUE. 

Ενώ λοιπόν, είχαν εκδοθεί ασφαλιστικά μέτρα υπέρ της δανειολήπτριας μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο στην κύρια αίτησή της, που συζητήθηκε στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου, παρανόμως, το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό, το αγόρασε η κατασκευαστική και υπάλληλοι της ZAFIDO, στις 13 Δεκεμβρίου του 2022 «πέταξαν» έξω από το σπίτι την 85χρονη μητέρα της ιδιοκτήτριας, στην οποία το είχε παραχωρήσει για να διαμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου