Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Έρχεται 1η Σεπτεμβρίου στο Π.Φάληρο - Όλο το πρόγραμμα για τα Φαληρικά 2023


Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά με ημερομηνία και ώρα.

Η 1η Σεπτεμβρίου 2023 αποτελεί ημερομηνία-ορόσημο για τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό του Δήμου Παλαιού Φαλήρου καθώς έχει συνδεθεί με την έναρξη των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ, στην παραλία του Μπάτη, σε ένα από τα ξεχωριστά, αγαπητά στους πολίτες, παραλιακά τοπόσημα της πόλης.

Από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου και για 14 συνεχείς, απολαυστικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές βραδιές (έως και τις 14/9), σημαντικοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές, έρχονται στην υπαίθρια σκηνή του ειδικά διαμορφωμένου θεατρικού χώρου δίπλα στην θάλασσα, για να σας χαρίσουν στιγμές γεμάτες μελωδία και παράδοση τέχνης.
Για πρώτη φορά εφέτος, μετά τον κύκλο των Φαληρικών (1/9 έως 14/9) και από 15/9 έως και 18/9 έχει προγραμματισθεί και οργανωθεί τετραήμερο εκδηλώσεων από το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο, οι οποίες διευρύνουν και εμπλουτίζουν το πρόγραμμα της διοργάνωσης.


Οι διοργανωτές, ο Δήμος και το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ), σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε, χωρίς εισιτήριο, εντελώς δωρεάν, ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, στο ωραιότερο σκηνικό, την παραλία του Μπάτη, από 1-14/9 με καθημερινή ώρα έναρξης τις 20.30’.


Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:
         (ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου