Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Και 2ο σπίτι-κρησφύγετο στο Π.Φάληρο! Νέες αποκαλύψεις για την εκτέλεση στην Λούτσα


«Κλειδί» για τις έρευνες ο ρόλος του 32χρονου που συνελήφθη - Το μυστήριο με την τελευταία φωτογραφία των 6 θυμάτων.

Εντοπίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές, στο Παλαιό Φάληρο, το σπίτι που διέμενε ο Τούρκος συλληφθείς στο «Ελ. Βενιζέλος».


Συγκεκριμένα, μετά το κρησφύγετο στην περιοχή της Αρτέμιδας λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που έπεσαν στην ενέδρα θανάτου αγνώστων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα δεύτερο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο το οποίο φέρεται να είχε νοικιάσει ένας εκ των θυμάτων. 

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή του συλληφθέντος στην ομαδική δολοφονία στην Αρτέμιδα. Ο 32χρονος «φίλος» των θυμάτων φαίνεται πως ήταν μαζί τους στο οίκημα που είχαν νοικιάσει στη Λούτσα και φέρεται να ήταν αυτός που τους παρέλαβε για να τους παρασύρει στην ενέδρα θανάτου. Σύμφωνα με υλικό από κάμερες που φαίνεται να έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, τα θύματα ακολούθησαν με την θέλησή τους τον άνδρα από το σπίτι που διέμεναν. Εκείνη τη στιγμή, τους ακολουθούσαν οι τέσσερις εκτελεστές. Μόλις έφθασαν στον αδιέξοδο δρόμο, δέχθηκαν «βροχή» πυροβολισμών από τους δολοφόνους τους. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με όσα είναι έως τώρα γνωστά, οι έξι νεκροί Τούρκοι στην Αρτέμιδα ήταν μέλη της πανίσχυρης τουρκικής μαφιόζικης οργάνωσης του Νονού Μπαρίς Μπογιούν που καταζητούν οι τουρκικές Αρχές και έχει βρει καταφύγιο στην Ιταλία, όπου διαφεύγει. Το δε όχημα, στο οποίο επέβαιναν, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα. Οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν τέσσερα όπλα, δύο εκ των οποίων ήταν πιστόλια.

Στην κατοχή του 32χρονου Τούρκου που εντοπίστηκε με πλαστά πορτογαλικά έγγραφα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Μυτιλήνη, βρέθηκαν και 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών που έχουν αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση. Η Αστυνομία έχει πληροφορίες για ενδεχόμενη εμπλοκή του με την υπόθεση, που διερευνάται ενώ υπάρχουν στοιχεία που τον «καίνε».

πηγή:newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου