Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Αεροπορική επίδειξη του ακροβατικού σμήνους «Red Arrows» στον Φλοίσβο


Δες ημέρα και ώρα
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στις 12:00 το μεσημέρι, το αεροβατικό σμήνος "Red Arrows" της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας θα πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επίδειξη πάνω από τον Φλοίσβο στο Παλαιό Φάληρο.

Αντιπροσωπεύοντας την ταχύτητα, την ευελιξία και την ακρίβεια της Βασιλικής Αεροπορίας, η ομάδα αποτελεί το δημόσιο πρόσωπο της βοηθώντας στη στρατολόγηση στις Ένοπλες Δυνάμεις και ενεργώντας ως πρεσβευτές του Ηνωμένου Βασιλείου τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της.

Οι "Red Arrows" πετούν με τα αεροσκάφη Hawk και αποτελούνται από πιλότους, μηχανικούς και βασικό προσωπικό υποστήριξης, έχοντας εμπειρία στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων. Με τα χαρακτηριστικά σχήματα "Diamond Nine" και πτήσεις ακριβείας, οι "Red Arrows" προσφέρουν θέαμα από το 1965.

Όλοι οι πιλότοι έχουν επιχειρησιακή εμπειρία σε αεροσκάφη πρώτης γραμμής και έχουν συμβάλει στη διατήρηση της αεροπορικής ασφάλειας. Με έδρα την RAF Waddington στο Lincolnshire, οι "Red Arrows" έχουν πραγματοποιήσει περίπου 5.000 επιδείξεις σε 57 χώρες μέχρι τις αρχές του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου