Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Τι δήλωσε ο Διονύσης Χατζηδάκης για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής



Τον τελευταίο καιρό πολλά σενάρια κυκλοφορούν σχετικά με την υποψηφιότητα του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, για τη Βουλή των Ελλήνων.

Ως εκ τούτου, δε θα μπορέσει να θέσει ξανά υποψηφιότητα ως Δήμαρχος, καθώς θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών Εκλογών ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης βρέθηκε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΑΘΗΝΑ», και όπως αναφέρει το vimaonline.gr,δήλωσε σχετικά με την έντονη φημολογία:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί με εμπιστευθήκατε και με εκλέξατε για 4 συνεχείς θητείες δήμαρχό σας και πιστεύω ότι, αυτή σας την εμπιστοσύνη την έχω ανταποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, θέλω να σας πω, πως θα σας ενημερώσω εγκαίρως και τότε που πρέπει ότι, μου έχει γίνει πρόταση να κατέβω στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη οριστικά, επειδή εκ χαρακτήρος άλλωστε, δεν μου αρέσουν τα μετέωρα βήματα. Περιμένω κάτι ακόμα κι όταν βεβαιωθώ, τότε θα σας ενημερώσω. Πάντως πιστεύω πως, ήλθε η ώρα το Παλαιό Φάληρο να έχει το δικό του βουλευτή. Όσο δε, για τα αμιγώς τοπικά - δημοτικά, ελπίζω πως, η ανθρωποφαγία που έχει ξεκινήσει θα σταματήσει. Γιατί αν δεν σταματήσει φοβάμαι πως θα καταλήξει σε... πολλούς "θανάτους"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου