Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Δεν θα πιστέψετε που σχεδιάζουν να μεταφέρουν τις Εφορίες Π.Φαλήρου & Ν.Σμύρνης

Στο πλαίσιο συγχωνεύσεων των ΔΟΥ,κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαρρέουν ότι η εφορία του Παλαιού Φαλήρου είναι πολύ πιθανόν να μεταφερθεί στην
Γλυφάδα,ενώ γι αυτή της Νέας Σμύρνης υπάρχουν σκέψεις να μεταφερθεί και να συγχωνευθεί με αυτή της Καλλιθέας.

Τους προηγούμενους μήνες είχε διαρρεύσει ένας άλλος σχεδιασμός ο οποίος ανέφερε ότι η εφορία του Παλαιού Φαλήρου θα συγχωνευόταν με αυτή του Αγίου Δημητρίου ενώ φαίνεται ότι οι σκέψεις για την ΔΟΥ Νέας Σμύρνης παραμένουν ίδιες καθώς από τότε το πλάνο περιελάμβανε την μεταφορά και συγχώνευση της με αυτή της Καλλιθέας.

Έτσι λοιπόν ο σχεδιασμός για την εφορία Νέας Σμύρνης παραμένει ίδιος ενώ για του Παλαιού Φαλήρου όπως αναφέραμε παραπάνω,το πλάνο έχει αλλάξει.

Σε κάθε περίπτωση αν οι συγχωνεύσεις αυτές υλοποιηθούν αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη ταλαιπωρία για τους δημότες και των δύο αυτών περιοχών και ειδικά για τους Παλαιοφαληριώτες που θα πρέπει να πηγαίνουν μέχρι την Γλυφάδα για τις φορολογικές τους υποθέσεις!

Ας ελπίσουμε τίποτα από αυτά να μην υλοποιηθεί τελικά,πάντως οι μέχρι στιγμής συγχωνεύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το μόνο καινούργιο που έφεραν ήταν περισσότερη ταλαιπωρία και σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε όφελος για κανέναν όπως αναφέρουν εφοριακοί υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου