Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Τζόκερ: Η απόφαση που θα μετανιώνει μια ζωή – Η αξέχαστη νύχτα στο Παλαιό Φάληρο!

Η κλήρωση του τζόκερ τον έφερε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Οι μαγικοί αριθμοί και τα παραλειπόμενα της χθεσινής νύχτας...


Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση της Κυριακής στο τζόκερ, αφού κατά την κλήρωση (2041) δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία (5+1). Στη δεύτερη κατηγορία όμως, βρέθηκε μία επιτυχία, που κερδίζει 110.000 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο του τζόκερ κατατέθηκε σε πρακτορείο του Παλαιού Φαλήρου και ήταν αξίας 3 ευρώ, καθώς είχαν συμπληρωθεί 6 στήλες. Δεν ήταν τυχαίας επιλογής, όπως προκύπτει από τη διαλογή του ΟΠΑΠ.


Ο νικητής συμπλήρωσε μόνος του τους αριθμούς και έπεσε… έξω μόνο στον μαγικό αριθμό του τζόκερ. Ο αριθμός 11 δεν είχε συμπληρωθεί στη στήλη που έπιασε το 5άρι, και όπως είναι σίγουρο,ο νικητής θα μετανιώνει για πάντα το γεγονός πως δεν συμπλήρωσε… όλα τα πεδία με τους αριθμούς του τζόκερ.

Το κόστος του δελτίου θα ανέβαινε, αλλά τώρα θα βρίσκονταν στην πρώτη κατηγορία που στην κλήρωση της Κυριακής έδινε πάνω από 3.100.000 ευρώ. Τώρα στην επόμενη κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης, θα πέσουν στο τραπέζι τουλάχιστον 3.800.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση (2039) είναι οι εξής: 5, 7, 10, 27, 34 και αριθμός τζόκερ το 11.

Δείτε σε ποιο πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου