Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

H Ρωσία δεν έχασε την πρωτιά-Της την ΕΚΛΕΨΑΝ!Δείτε πως

Για μεγάλη διάρκεια η πρωτιά ήταν σίγουρη όταν ξαφνικά..






Το τραγούδι της Ρωσίας ήταν δίκαια φαβορί για την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision.Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας όλα έδειχναν ότι η ρωσική αποστολή θα κέρδιζε την πρώτη θέση έστω και δύσκολα.

Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν..και άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα,πολλές συνδέσεις με άλλες χώρες κι ενώ ήταν έτοιμες να ψηφίσουν κοβόντουσαν στον αέρα..και έπεφτε μαύρο! Ενώ η διοργάνωση στο σύνολο της,κόστισε πάρα πολλά και τεχνολογικά τουλάχιστον δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σύμφωνα με όσα είδαμε στην οθόνη μας,έτυχε.. να πέφτουν οι συνδέσεις στην σειρά,σαν το «μαύρο της ΕΡΤ»


Έτσι η σειρά περνούσε στην επόμενη χώρα κι αυτό συνέβη αρκετές φορές,μετρήσαμε περίπου 4,θα το είδατε κι εσείς άλλωστε,με αποτέλεσμα οι χώρες που ήταν σε αναμονή για να ψηφίσουν να έχουν περισσότερο χρόνο,αν ήθελαν,αν λέμε ήθελαν να αλλάξουν κάτι σε σχέση με τους βαθμούς που είχαν έτοιμους να δώσουν..

Εκείνο που ίσως πολλοί δεν κατάλαβαν είναι ότι αμέσως μετά από αυτές τις περίεργες διακοπές στην ζωντανή σύνδεση,το σκηνικό στην πρώτη και δεύτερη θέση του πίνακα άλλαξε άρδην!
Δεν μιλάει αυτή την στιγμή ένας ειδικός ή φανατικός της Eurovision,μιλάει η παρατήρηση και το αποτέλεσμα με βάση τα όσα συνέβησαν.

Ξαφνικά πολλές χώρες άρχισαν να δίνουν βαθμούς ψίχουλα στην Ρωσία ή και καθόλου (!) ενώ προσέφεραν στην Σουηδία τα 10αρια και τα 12άρια σαν να ήταν στραγάλια. Όπως ήταν φυσικό κέρδισε τελικά την πρώτη θέση και μάλιστα την εξασφάλισε πριν καν την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ενώ μέχρι πριν λίγα λεπτά αγκομαχούσε στην 2η θέση!

Ίσως πολλοί να μην θυμούνται ή να μην γνωρίζουν τι δήλωσε ο Πατριάρχης Ρωσίας,Κύρριλος λίγες μέρες πριν την έναρξη του διαγωνισμού:


Να χάσει η χώρα του στον  διαγωνισμό της Eurovision, ευχήθηκε ο  Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε, να αποφευχθεί μία εισβολή των «τραγουδιστριών με τα γένια» στη Ρωσία τον επόμενο χρόνο, αναφερόμενος στη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, Κοντσίτα Βουρστ.


Aυτή η δήλωση ήταν αρκετή για να φέρει την Ρωσία σε δυσμενή θέση,έπιασε η ευχή..ή  όλοι εκείνοι που έκαναν αστέρι και πρώτη μούρη την Κοντσίτα,έβαλαν την Ρωσία στην μαύρη λίστα;; Το συμπέρασμα δικό σας.



Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε για τους τραγουδοποιούς και τους ειδικούς της διοργάνωσης,να τα αναλύσουν όπως νομίζουν.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου