Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΦΩΤΙΑ στο Π.Φάληρο- Έντρομοι οι κάτοικοι βγήκαν στον δρόμο με λάστιχα και νερό [αποκλειστικές φώτο]

                                                         γράφει ο Θάνος Κόκκαλης

Λίγο μετά την μία το μεσημέρι,ξέσπασε φωτιά στο σημείο όπου 
η Λάμπρου Κατσώνη συναντά το ρέμα Πικροδάφνης στο Π.Φάληρο.Μια μικρή σπίθα φούντωσε σε δευτερόλεπτα ξερά χόρτα και καλαμιές και οι γύρω κάτοικοι έντρομοι βγήκαν στον δρόμο με μάνικες και λεκάνες νερού,καθώς σε σημείο μόλις λίγων μέτρων όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες βρίσκονται πολλές κατοικίες.

Ο αέρας που φυσούσε εκείνη την στιγμή έδωσε απειλητικές διαστάσεις στην φωτιά ,χάρη όμως στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής που κατέφθασε σχεδόν άμεσα με 2 πυροσβεστικά οχήματα η φωτιά έσβησε τελικά μέσα σε λίγα λεπτά.










Δύο ανήλικα παιδιά με τις σχολικές τους τσάντες,βρίσκονταν στο σημείο για αρκετή ώρα και προφανώς πάνω στο παιχνίδι,μια άμυαλη κίνηση τους ήταν αρκετή για να λαμπαδιάσουν οι παρυφές του ρέματος Πικροδάφνης.Ένας από τους δύο πιτσιρικάδες ειδοποίησε με κινητό τηλέφωνο την Πυροσβεστική και στην συνέχεια απομακρύνθηκαν και οι δύο έντρομοι.

Είμαστε στην διάθεση των αρχών αν χρειαστούν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς καταγράψαμε το περιστατικό και τις κινήσεις των πιτσιρικάδων πριν ακόμα ξεκινήσει η πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου