Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Το μήνυμα Χατζηδάκη για τα Φαληρικά 2017- Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν 1η Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 16 του ίδιου μήνα.Μεταξύ των καλλιτεχνών,ο Στέφανος Κορκολής,οι "Charms" και πολλοί άλλοι.Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για κάθε ημέρα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου,Διονύσης Χατζηδάκης, με αφορμή τις πολιτιστικές εκδηλώσεις "Φαληρικά 2017" στέλνει το παρακάτω μήνυμα:

"Σε μια χώρα ο που ιστορικά η αίγλη και η αθλιότητα συνυπάρχουν σε μια σχέση ιδιαίτερα αντιφατική, τα παραγόμενα στον τόπο τέχνη και πολιτισμός, είναι ίσως οι μόνες πτυχές της ζωής που δικαιολογούν την υπερηφάνεια. Αντίβαρο σε μια ασφυκτικά βασανιστική καθημερινότητα που μας έχει σπρώξει στην αναγκαστική εξορία της αυτοαπομόνωσης, η τέχνη και πάλι συστήνεται ως η μοναδική παρηγοριά. Αυτή την τέχνη – στο μέτρο των δυνατοτήτων μας- καλούμαστε να υπηρετήσουμε διάμεσου των «Φαληρικών», θεσμού του οποίου επιδιώκουμε την συνεχή αναβάθμιση του, υλοποιώντας την από διετίας υπό σχέση μας.
Η εξελίξιμη πορεία του θεσμού, αντικατοπτρίζει την πεποίθηση μας περί μιας διαφορετικής αντίληψης για μια κοινωνία πιο σύγχρονη, πιο ενεργή, πιο αποδοτική.
Πηγή έμπνευσης η ίδια μας η πόλη και το σημείο αναφοράς αυτής η θάλασσα, που σου επιτρέπει να φαντασιωθείς το μέλλον – πέρα από τον παραμορφωτικό καθρέπτη της πολιτικής – ως πιο δημιουργικό, ως πιο αισιόδοξο.
Από την 1η Σεπτεμβριου, δημιουργωντας μια «ευ κρατη ζώνη» απόλαυσης, θα πλεύσουμε πάλι όλοι μαζί έχοντας ούριο άνεμο τον Μπάτη."


Ο Δημαρχος Παλαιου Φαληρου Δ. Χατζηδακης

* Παράλληλα, θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ.του ΠΟ.Α.ΚΕ., τους υπαλλήλους και τον άμισθο σύμβουλο μου επί των πολιτιστικών κ. Ρηγα Τζαμτζη.

Για να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τα Φαληρικά 2017,κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου