Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Οργή Π.Φαληριωτών για την απουσία της Τροχαίας και το παράνομο παρκάρισμα!

Την “παραδοσιακή απουσία” της Τροχαίας, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας του Παλαιού Φαλήρου καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, επιρρίπτοντας και στη διοίκηση του δήμου ευθύνες για το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα των αυτοκινήτων σε πεζοδρόμια της πόλης.
Σε ενδεικτική φωτογραφία που έστειλαν στην aftodioikisi.gr από την οδό Ζησιμοπούλου φαίνεται ότι σε μερικά σημεία της πόλης οι οδηγοί παρκάρουν το όχημά τους όπου βρουν, αφού ακόμη και στα πεζοδρόμια ο δήμος δεν έχει επιληφθεί προκειμένου να τοποθετηθούν κολονάκια.
“Ως κάτοικοι Π. Φαλήρου αναρωτιόμαστε αν αυτά είναι πεζοδρόμια σύγχρονης πόλης, φιλικά σε ανάπηρους και μητέρες με καρότσια. Η τροχαία και η δημ. αστυνομία παραδοσιακά απούσες. Γιατί εκεί στο δήμο δεν μεριμνάτε για κάτι τόσο απλό όπως τα κολονάκια και οι ράμπες;”, καταλήγουν στην καταγγελία που απέστειλαν στην aftodioikisi.gr οι κάτοικοι.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου αναγκάζονται να μιλήσουν δημοσίως για το πρόβλημα με το παράνομο παρκάρισμα,συχνά φωτογραφίες από "απίθανα" παρκαρίσματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου,χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει η ανάλογη ευαισθητοποίηση και αποτελεσματικότητα από κάθε αρμόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου