Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Χατζηδάκης;Τι σκέφτονται στη Ν.Δ

Η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του επόµενου έτους έχει ξεκινήσει ατύπως από τώρα, µε τους ενδιαφεροµένους να κινούνται στη λογική των συµµαχιών, αλλά και τα πολιτικά κόµµατα να «ζυµώνονται» στην κατεύθυνση της εξεύρεσης των κατάλληλων προσώπων που θα εξασφαλίσουν τις καλύτερες γι’ αυτά εκλογικές επιδόσεις ή ακόµα και την κυριαρχία τους στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ληστές άδειασαν τα ψυγεία σε ταβέρνα του Παλαιού Φαλήρου!

Τα κοµµατικά επιτελεία ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στις 13 Περιφέρειες της χώρας και τη συγκρότηση των συνδυασµών, καθώς αποτελούν ιδανικό πολιτικό πεδίο κοµµατικού ανταγωνισµού ενόψει και των εθνικών εκλογών που θα ακολουθήσουν. ΑΤΤΙΚΗ. Η νυν περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα ∆ούρου, αναµένεται να είναι εκ νέου υποψήφια µε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, µε τη Ν.∆. να βολιδοσκοπεί τον δήµαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, αλλά και τον δήµαρχο Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύση Χατζηδάκη.


Ωστόσο, ο πρώην δήµαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, που διετέλεσε και γενικός γραµµατέας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ήταν ο πρώτος «γαλάζιος» που ξεκίνησε επαφές µε δηµάρχους της Αττικής, δηλώνοντας ανοιχτά ότι επιθυµεί να διεκδικήσει την Περιφέρεια, χωρίς όµως να έχει πάρει το «πράσινο φως» από την Πειραιώς.

Από τον χώρο της Κεντροαριστεράς είναι ξεκάθαρη η στήριξη στο πρόσωπο του πρώην νοµάρχη Γιάννη Σγουρού, ο οποίος ανακοίνωσε εκ νέου την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος.


πηγή:parapolitika.gr

2 σχόλια: