Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η σύναξη των μαφιόζων στα νότια προάστια

Έναν από τους σκληρούς Αρχηγούς της ενιαίας Ρωσικής Μαφίας, που ήταν “βαφτισμένος” στους κόλπους της πιο σκληρής εγκληματικής οργάνωσης παγκοσμίως, κατάφερε να βάλει στο… χέρι το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου. Εξάρθρωσε ολόκληρη την ομάδα που είχε στήσει ο Γεωργιανός αρχιμαφιόζος. Η ομάδα αυτή είχε ρημάξει εκατοντάδες σπίτια σε Πελοπόννησο, Αττική και Στερεά Ελλάδα.

Όταν ο Γεωργιανός αρχιμαφιόζος… βαπτίστηκε στην Μόσχα!
Πρόκειται για έναν 58χρονο Γεωργιανό. Το 2013 σε κεντρικό ξενοδοχείο τον νοτίων προαστίων είχε πάρει μέρος στο άτυπο Συνέδριο επανένωσης της Ρωσικής Μαφίας! Μάλιστα, έπειτα από την “βάφτισή” του είχε λάβει τον τίτλο, “κλέφτης στα όρια του Νόμου”.


Θεωρείται ένας από τους πλέον σκληρούς και μπαρουτοκαπνισμένους μαφιόζους. Είχε πάρει μέρος, με ειδική μονάδα κομάντος, στον πόλεμο της Τσετσενίας και της Αμπχαζίας. Εκεί είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από σφαίρα. Επέζησε όμως και άλλαξε ζωή περνώντας στο εκτελεστικό μέρος της Ρωσικής Μαφίας.

Μάλιστα ο “νονός” του δεν ήταν άλλος από τον απόλυτο Αρχηγό της γεωργιανής μαφίας, έναν παραπληγικό άντρα, ο οποίος πριν τρία χρόνια είχε συλληφθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων. Η ομάδα του επίσης είχε ρημάξει τα σπίτια εκατοντάδων Ελλήνων.

Tο newsit.gr αποκαλύπτει το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα αρχεία της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας, όπου ο 58χρονος μαφιόζος ακουμπά το χέρι του στο πόδι του παραπληγικού “νονού” του που τον “βάφτισε” στην “κολυμβήθρα” της Ρωσικής μαφίας. Πρόκειται για αναμνηστική φωτογραφία των πιο σκληρών Μαφιόζων που συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που τους χώριζαν και έτσι να δημιουργήσουν ένα ενιαίο σκληρό δίκτυο κακοποιών.

Μετά την σύλληψη, μάλιστα, του… απόλυτου αφεντικού, αρχηγικά καθήκοντα ανέλαβε ο Γεωργιανός αρχιμαφιόζος. Και για τον λόγο αυτό, η κίνηση που κάνει στην φωτογραφία, ακουμπώντας το πόδι του παραπληγικού άνδρα, θεωρείται συμβολική.
Το… τριήμερο της ανομίας!

Ο Γεωργιανός Μαφιόζος είχε δημιουργήσει στην Ελλάδα ολόκληρο δίκτυο συνεργατών του.

– Εναλλάξ κάθε εβδομάδα επισκέπτονταν πόλεις της Πελοποννήσου.

– Την επόμενη εβδομάδα πραγματοποιούσαν κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην Αττική, κυρίως στα Βόρεια και Νότια Προάστια του Νομού.

– Την τρίτη εβδομάδα δρούσαν σε πόλεις και κωμόπολεις της Στερεάς Ελλάδας.

Αυτό ήταν το μηνιαίο πρόγραμμά τους, και κατά μέσο όρο έκλεβαν ένα σπίτι την ημέρα. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου εκτιμούν πως οι κλοπές που έχουν διαπράξει οι Γεωργιανοί Μαφιόζοι είναι πάνω από 1.000. Κι αυτό παρά το γεγονός πως οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν μόλις 29.

Μάλιστα ο 58χρονος Γεωργιανός αρχιμαφιόζος, είχε δημιουργήσει ακόμα και δικό του δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων. Είχε στενή συνεργασία με δυο γνωστούς ενεχυροδανειστές της Ομόνοιας με κεντρικά καταστήματα.

Τους έδιναν άμεσα τα χρυσαφικά που έκλεβαν από τα σπίτια σε Αττική και επαρχία Τα χρήματα που ξάφριζαν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα έστελναν στην πατρίδα τους. Κι αυτό προφανώς για να χρησιμοποιηθούν σε νόμιμες επενδύσεις. Επενδύσεις στις οποίες, βέβαια, είχε διεισδύσει η ρωσική Μαφία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου/newsit.gr και με πληροφορίες από notia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου