Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Αυτό ήταν το κρησφύγετο του Αρτέμη Σώρρα, στον Άλιμο [ΦΩΤΟ]

Ένα υπόγειο πολυκατοικίας, στην οδό Μενάνδρου, στον Άλιμο (Άνω Καλαμάκι), δίπλα στο γκαράζ, ήταν το κρησφύγετο του επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» Αρτέμη Σώρρα.


Τον έκρυβε εκεί ένα μέλος της οργάνωσης που μένει σε ένα από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε πολύ γρήγορα και έτσι ήταν λίγοι οι γείτονες που κατάλαβαν τι συνέβη. «Είδαμε έναν άντρα με μούσια και μακρυά μαλλιά μαζί με ένα άλλο άτομο να τους βάζουν σε ένα αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες. Τους είχαν περάσει χειροπέδες. Δεν είχαμε πάρει είδηση την παρουσία αστυνομικών έξω από την πολυκατοικία» είπε στο NOTIA.GR, ένας γείτονας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ αρκετές ημέρες οι αστυνομικοί, ύστερα από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, είχαν εντοπίσει το υπόγειο που κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας. Άλλωστε ήταν κοινό μυστικό ότι μέλη του ηγετικού πυρήνα της οργάνωσής του, κινούνταν στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο Σώρρας είχε αφήσει γενειάδα και μακρυά μαλλιά

«Θα σας θυμάμαι όλους έναν έναν. Αντί να κυνηγήσετε κανέναν κακοποιό πιάνετε εμένα» είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες.

Ο Αρτέμης Σώρρας μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα Εφετών για να εκτελεστούν οι ποινές που του έχουν επιβληθεί.

Εναντίον του έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες που επισύρουν έως και ισόβια κάθειρξη για:

-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

– Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

-Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

-Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

-Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

-Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.
Το υπόγειο κρησφύγετο του Αρτέμη Σώρρα

Στο διαμέρισμα με την ελληνική σημαία που μένει ο οπαδός του Σώρρα



πηγή:notia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου