Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Π.Φάληρο: «Ήθελαν να μας σακατέψουν και μετά να κλέψουν», λέει ο ιδιοκτήτης της κάβας [ΒΙΝΤΕΟ]

Συγκλονίζει ο 55χρονος ιδιοκτήτης της κάβας του Παλαιού Φαλήρου ο οποίος αντιμετώπισε τους ληστές οι οποίοι πυροβόλησαν δυο φορές τον 63χρονο αδερφό του

«Είμαστε απροστάτευτοι, κάθε τόσο έχουμε ένα συμβάν σε σπίτι η σε μαγαζί» τονίζει ο 55χρονος ιδιοκτήτης της κάβας

«Ο αδερφός μου βρίσκετε στην εντατική και σε άσχημη κατάσταση γιατί δέχτηκε δύο πυροβολισμούς» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έζησαν ένα τόσο άγριο περιστατικό ο κ. Νίκος, ιδιοκτήτης της κάβας στο Παλαιό Φάληρο που δέχτηκε επίθεση από ληστές το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.


«Ο Μιχάλης είναι στην εντατική, κάπως καλυτέρα αλλά και οι γιατροί δεν μας λένε ακριβώς πως πάει, τουλάχιστον ακόμα. Τον πυροβόλησαν δύο φορές και η μία σφαίρα τον πέτυχε στο αριστερό πόδι κάνοντας του μεγάλη ζημιά» λέει μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο άτυχος ιδιοκτήτης.

«Εγώ σωματικά είμαι καλά, ψυχολογικά είμαι χάλια. Είμαι τριάντα χρόνια επαγγελματίας και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά δει. Δεν μου έχει ξανά τύχει, έχω δει όμως ληστεία άλλα σε μας είχε πολύ αγριάδα. Παλέψαμε ναι, τι να κάναμε, αν έβλεπα όμως το όπλο θα άνοιγα το ταμείο και ότι είχα μέσα θα του τα έδινα» εξηγεί.

Με περίσσεια ηρεμία μας περιγράφει το τι συνέβη τα τραγικά εκείνα λεπτά το μεσημέρι της Παρασκευής στο κατάστημά του.

«Μπήκαν μέσα στην κάβα με μεγάλη αγριάδα, ούτε λεφτά ζήτησαν, θέλανε πρώτα να μας σακατέψουν και μετά να κλέψουν. Με το που μπήκαν μέσα, φώναζαν πέστε κάτω, κάτι τέτοιο, δεν κατάλαβα αν μιλούσαν σπαστά η καθαρά. Η κίνηση μας στην αντιμετώπιση των ληστών ήταν τόσο γρήγορη που ούτε που καταλάβαμε τι είπαν και τι έγινε. Ο ένας βαστούσε το όπλο και μπήκε μέσα και ο άλλος μπήκε τρέχοντας και ήθελε να με χτυπήσει στο κεφάλι και πρόλαβα και το προστάτεψα. Ο αδερφός μου εν τω μεταξύ δεν είχε καταλάβει καλά, έφτιαχνε τα ράφια και κάτι χαρτιά από την ΔΕΗ και βγήκε σαν χαμένος. Ο άλλος φοβήθηκε και του έριξε στα πόδια δύο πυροβολισμούς και τον πέτυχε η μια σφαίρα» είπε ο κ. Νίκος στο protothema.gr.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Νίκο, οι δράστες ήταν τέσσερις καθώς έξω από το μαγαζί περίμεναν δύο άντρες με μηχανές τις οποίες φεύγοντας οι ληστές τις χρησιμοποίησαν για να ξεφύγουν.

«Με διάφορους που κουβεντιάσαμε και με την αστυνομία που έφτασε καταλάβαμε ότι πρέπει να μας παρακολουθούσαν τουλάχιστον τρία τέταρτα πριν. Εκτός των δύο που μπήκαν μέσα, ήταν και ο άλλος στην μεγάλη μηχανή και άλλο ένα άτομο δηλαδή τέσσερις και οι δύο από τους τρεις τους είδαν να παρακολουθούν στην γειτονιά. Ήταν στημένο σίγουρα. Δεν ήρθαν τυχαία. Ξέρανε που καθόμασταν μέσα στο μαγαζί.

 Έφυγαν τρικάβαλο με την μεγάλη μηχανή και ο άλλος με ένα σκουτεράκι έφυγε μόνος του» είπε και συνεχίζει «Τώρα τι περίμεναν δεν ξέρω, αν είχαν δει τον αδερφό μου και τον παρακολουθούσαν δεν ξέρω. Ο αδερφός μου δεν δουλεύει κανονικά, τον στέλνω για να πληρώσει κανέναν λογαριασμό. Απλά βοηθάει ελαφρά, είναι και 63ετών. Και λέω μήπως όταν πήγε να πληρώσει καμία ΔΕΗ η κάποια άλλη μέρα καμία πληρωμή και τον είχαν δει που κρατούσε λεφτά μαζί του και μας την έστησαν».

Στην απόγνωσή του ο αξιοπρεπείς επαγγελματίας υπογράμμισε πως νιώθει απροστάτευτος απέναντι στους κακοποιούς και ζητάει περισσότερη αστυνόμευση από το υπουργείο.

«Είμαστε απροστάτευτοί, κάθε Παρασκευή που είναι η λαϊκή έχουμε ένα συμβάν στην γειτονιά, η σε σπίτι η σε μαγαζί. Περιπολίες πλέον σπάνια περνούν, παλιά ήταν καλύτερα, τώρα σπάνια. Τι κάνουν δεν ξέρω, δεν έχουν προσωπικό δεν παίρνουν αστυνομικούς δεν μπορώ να ξέρω πάντως δεν υπάρχει φύλαξη καθόλου. Αν έβλεπα τον υπουργό θα του έλεγα ότι μας έχει αφήσει απροστάτευτους, ο κόσμος έχει λαλήσει. Προσπαθώ να συγκρατούμε γιατί έχω τόσα μέσα στο κεφάλι μου που άμα αρχίσω να το παιδεύω θα πάθω κανένα εγκεφαλικό, θέλω να είμαι ήρεμος» τόνισε.

Δείτε καρέ καρέ την αιματηρή ληστεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου