Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών στο "Έδεμ" για... (ΦΩΤΟ)

Τρεις αλλοδαπούς 29,30 και 38 ετών συνέλαβαν χθες στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού σε συνεργασία με τα στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου, για παράβαση του Ν.2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, τα στελέχη εντόπισαν στην παραλία «ΕΔΕΜ» Παλαιού Φαλήρου, τον 38χρονο τον 30χρονο να κατέχουν εντός μίας πλαστικής σακούλας και ενός χαρτοκιβωτίου πεντακόσια εβδομήντα πακέτα των είκοσι τεμαχίων, με τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών και είκοσι έξι πακέτα με καπνό, το σύνολο των οποίων δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.



Στη συνέχεια, έπειτα από υπόδειξη ενός εκ των δύο συλληφθέντων τα στελέχη μετέβησαν σε σπίτι στην περιοχή της Αττικής, όπου φυλάσσονταν λαθραία καπνικά προϊόντα. Στο σημείο, έξω από το σπίτι, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος καθώς είχε στην κατοχή του εντός μίας πλαστικής σακούλας τριάντα έξι πακέτα με τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών καθώς και είκοσι δύο πακέτα με καπνό, το σύνολο των οποίων δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης

Ακολούθησε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα στο σπίτι με αρνητικά αποτέλεσμα.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα καπνικά προϊόντα, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου