Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Μεγάλες αλλαγές φέρνει το 2020 - Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Για όσους πιστεύουν στα ζώδια, ο γνωστός αστρολόγος προβλέπει αναλυτικά τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η νέα χρονιά.Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει. Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια:


Κριός


Ο Ουρανός στον Ταύρο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για σας η οποία αλλάζει τη στάση σας απέναντι στους συναισθηματικούς και υλικούς θεσμούς. Θα σας βοηθήσει την περίοδο των επτά χρόνων που θ ακολουθήσει να αναπτύξετε την άνεση και την ασφάλεια της διαβίωσής σας, άσχετα αν κάποιες στιγμές μπορεί να μην το επιτυγχάνετε. Θα αλλάξει την έκφραση και τον τρόπο της εκτίμησης των πραγμάτων κυρίως των υλικών, θα επηρεάσει την νοοτροπία, θα επιταχύνει αγοραπωλησίες και θα σας υποχρεώσει να ψάξετε μέσα σας την ανασφάλεια που αισθάνεστε τα τελευταία χρόνια, βρίσκοντας καινούριους τρόπους για να την περιορίσετε.

Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα επεκταθείτε επιχειρηματικά ή εμπορικά στον περιβάλλοντα χώρο σας προκειμένου να τον θεωρήσετε αργότερα, δικό σας. Στην πορεία του χρόνου διαφοροποιείτε την έννοια της κτήσης και η δύναμη του χρήματος ή του συναισθηματικού δεσμού με ανθρώπους θα παύσει να παίζει καθοριστικό ρόλο για την ψυχολογική σας ισορροπία. Η αρνητική πλευρά της επιρροής μπορεί να τροφοδοτήσει την αναρχία, την αλητεία και την ανευθυνότητα, ή να γεννήσει τον στυγνό κεφαλαιοκράτη ή τον άνθρωπο που μπορεί να βγάλει χρήματα με ανορθόδοξους τρόπους.

Ταύρος

Η εγκατάσταση του Ουρανού στο ζώδιό σας θα φέρει μια θύελλα γεγονότων. Θα αλλάξει με επεισοδιακό τρόπο τις συνθήκες της ζωής σας, θα δοκιμάσει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους και θα τονίσει τις υπαρξιακές σας ανησυχίες και τις νέες σας επιλογές. Θα αλλάξει τις απόψεις και τα εκφραστικά σας μέσα και θα σας υποχρεώσει να διαμορφώσετε καινούριες μεθόδους προκειμένου να είστε καλύτερα ευθυγραμμισμένο με το κυρίαρχο κλίμα τόσο στην επικοινωνία με το περιβάλλον, όσο και στο μεγάλο ζήτημα της οικονομικής σας ασφάλειας. Θα φέρει δύο πράγματα στη ζωή σας.

Τον αιφνιδιασμό που θα υποστείτε από περιστατικά και την αμφισβήτηση που νιώσετε για αξίες, ανθρώπους και σχέσεις κάτι το οποίο δεν είχατε μέχρι τώρα. Αυτή όμως η αμφισβήτηση θα σας εμποδίσει να κατασταλάξετε σε αποφάσεις ή σε συμπεράσματα ενώ κατά περιόδους θα δοκιμάζει την αντοχή των σχέσεών σας. Δεν αποκλείεται να τονίσει την ιδιορρυθμία στη συμπεριφορά σας, εκπλήσσοντας το περιβάλλον σας, την κυκλοθυμία και ορισμένες φορές την εριστικότητά σας. Θα πείτε τολμηρά πράγματα θα εκφράσετε παράξενες ιδέες θα ανατρέψετε ισορροπίες, θα αντικαταστήσετε παλιές σχέσεις με καινούριες και κάποιοι θα ζήσετε ένα θυελλώδη έρωτα με αμφίβολα αποτελέσματα. Η ορμή και η εξωστρέφεια του Ουρανού θα συμβάλλει κατά περιόδους να αντιδράτε απότομα και αντιδραστικά νιώθοντας ερεθισμένοι από την περιρρέουσα κατάσταση. Και δεν θα λείψει η στιγμή που θα σοκάρετε τους άλλους με τις αντιδράσεις σας.

Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, θα αναθεωρηθούν και θα ανασυγκροτηθούν σταδιακά. Οι περισσότερο φιλόδοξοι και προικισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε να πετύχετε δύσκολους στόχους και να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση στο πλήθος. Τέλος όμως δεν θα λείψουν οι χωρισμοί και τα μοιραία περιστατικά, τα οποία πολύ ετεροχρονισμένα, θα αποδειχτούν ότι εξυπηρέτησαν την πρόοδο και τη διάκρισή σας.

Δίδυμος

Ο Ουρανός από αυτή του τη θέση θα επηρεάσει αποφασιστικά τον ψυχισμό σας και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας. Θέματα υγείας λοιπόν πρόκειται να προκύψουν και να σας απασχολήσουν, συμπαρασύροντας με αυτόν τον τρόπο και την διάθεση ή την ικανότητά σας να δώσετε βαρύτητα στα επαγγελματικά σας θέματα.

Όσοι από εσάς βλέπετε την εργασία σαν τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς σας. Σαν μέσο που σας βοηθά να προσεγγίσετε τα όνειρά σας, ή σαν σενάριο επιτυχίας, να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές και αμφισβητήσεις αυτής της πεποίθησης. Το υποσυνείδητο αναδύεται στην επιφάνεια, παρεμβάλλεται σε θέματα τάξης και προσωπικής ασφάλειας, επηρεάζει την αυτοπεποίθηση και δημιουργεί εσωτερικές διαμάχες με, αρκετές φορές, οδυνηρά αποτελέσματα. Αυτή η θέση όμως ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, την επιδίωξη της αλήθειας και τη συνειδητοποίηση κάποιων αρχών και κανόνων που διέπουν την ζωή, μέσα από σημαντικά γεγονότα που θα εκδηλωθούν στην πορεία.

Κάθε ανήσυχος Δίδυμος, κερδίζει σε εκφραστικά μέσα, σε διαίσθηση και σε αλήθειες που θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει υπαρξιακά εμπόδια. Άλλες φορές, αυτή η θέση επιτρέπει στο άτομο να κάνει βαθιά ενδοσκόπηση, να αναζητήσει την προσωπική του ηρεμία ή διέξοδο στην τέχνη. Η θέση αυτή όμως είναι η θέση της αμφισβήτησης που αναζητά την αλήθεια και την πραγματική διάσταση και αιτία των καταστάσεων. Τα περισσότερα φαινόμενα που προκαλεί ο Ουρανός σε αυτή τη θέση είναι έντονα, μάχονται το κατεστημένο και αναζητούν διόδους για να προσεγγίσουν την αλήθεια που αναζητά ο φωτισμένος Δίδυμος.

Καρκίνος


Αλτρουιστική και δοτική θεωρείται αυτή η θέση του Ουρανού. Διαποτίζεται από μια αίσθηση σπιτικής οικειότητας, υποδοχής του διαφορετικού και έντονης κοινωνικότητας. Όλο αυτό συνεπάγεται μια θετική στάση απέναντι στα γενικότερα προβλήματα, εγείρει τη διάθεση για συλλογική δράση και προβληματίζεται για κάθε κοινωνικό ζήτημα. Αναζητά υπαρξιακή διέξοδο σε φιλοσοφικά ζητήματα και ταυτίζεται με ανθρώπους και ρεύματα που εκφράζουν με τη στάση τους μια διαφορετική, καινούρια άποψη για τη ζωή.

Η θέση αυτή θεωρείται προοδευτική, ανατρεπτική και ιδιαίτερα φιλοσοφική καθώς εδώ, ο Ουρανός απεχθάνεται τη βία, σέβεται τις απόψεις των άλλων και εμπνέεται από τη δημιουργικότητα, την αρμονία και κάθε προσπάθεια εσωτερικής και ψυχικής βελτίωσης. Υποστηρίζει τη μάθηση, την εκπαίδευση και την δια βίου προσπάθεια βελτίωσης της προσωπικότητάς του που θα μπορέσει να κρατήσει ακέραιη στάση στα γενικότερα θέματα που προκύπτουν στις δομές μιας κοινωνίας. Επίσης αν αισθανθεί την αδικία, δεν διστάζει να δώσει μάχες υπερασπιζόμενος το δίκαιο και το σωστό με τον τρόπο που το ερμηνεύει από αυτή την ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη του θέση.

Ακολουθεί δηλαδή και υποστηρίζει τα ιδανικά του, θέτει στη διάθεσή τους όλα τα μέσα που διαθέτει και προσπαθεί να επιβάλλει την ηθική τάξη σε όλους τους τομείς. Συχνά δημιουργεί ηγετικές φυσιογνωμίες σε φιλοσοφικά ζητήματα και ρεύματα και, αν και εμπνέει τα άτομα να ασχοληθούν ε την τέχνη και όχι την τεχνολογία, υιοθετεί πολύ εύκολα τις επαναστατικές τεχνολογίες αν εξυπηρετούν το γενικότερο καλό. Επικοινωνιακή, εξελικτική, ατίθαση, ταξιδιωτική και κυρίως, έντιμη συναναστροφών με σκοπό τη μάθηση και τα διαποτίζει με την αγάπη για την αλήθεια η οποία τα συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.

Λέων

Η θέση του Ουρανού το 2018 σας επιβάλλει να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας καθώς προβλέπονται σημαντικές καθυστερήσεις στις σχετικές εξελίξεις, ανατροπές στα σχέδια και στις προσδοκίες σας καθώς και υστέρηση στους ανταγωνιστικούς και καίριους τομείς του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Προσεκτικοί ή μη, οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές θα σας στερήσουν την πρόοδο και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα βέβαια έχει τις ρίζες του αλλού και κυρίως στην οικογένεια και το πατρικό πρότυπο. Οι όποιες δυσκολίες που θα συναντήσετε δηλαδή, ανάγουν το θέμα σε ζήτημα αποδοχής ή μη από το περιβάλλον, κριτικής των ικανοτήτων σας καθώς και ένα είδος περιθωριοποίησης το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αποβάλλετε. Σας στερούνται οι δυνάμεις της μάχης αλλά αυτό είναι καθαρά δικό σας ψυχολογικό ζήτημα. Μιλάμε δηλαδή για ανασφάλειες που προκύπτουν από την έλλειψη του πατέρα, ή την κακή σχέση σας μαζί του, που σας στέρησε τις πληροφορίες και την ομαλή είσοδο στην ενηλικίωση και στην κοινωνία. Αυτές ακριβώς οι ανασφάλειες, οδηγούν τον Ουρανό από αυτή τη θέση σε ακρότητες, δημιουργία των δικών του απόλυτων και αντιδραστικών θέσεων, θέληση επιβολής των απόψεών του και μια κατάλυση της συνεννόησης με τους γύρω, εξαιτίας μιας κακής ερμηνείας της θεωρίας της κοινωνικοποίησής σας.

Ο φόβος και ο πόνος εγείρουν την ανάγκη κατάρριψης όλων των στερεοτύπων που εξυπηρετούν τους άλλους και την εγκαθίδρυση νέων, αποκλειστικά για τη δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Η μη εξισορρόπηση του εσωτερικού κόσμου, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές για να επιβληθείτε με αποτέλεσμα ατέρμονες αντιπαλότητες και διαρκείς πολέμους με τους δυνητικούς σας αντιπάλους. Συχνά ο Ουρανός από αυτήν τη θέση επηρεάζει επαγγέλματα με ελευθερία γνώμης, ιδιαίτερες προσεγγίσεις σε φιλοσοφικά θέματα, πληροφορική και γενικά οτιδήποτε δεν υπακούει σε κανόνες που τίθενται από άλλους.

Παρθένος

Εδώ ο Ουρανός αγαπά τη δημιουργία και υποστηρίζει τα ταλέντα που διαθέτουν τα άτομα σε όλους τους τομείς. Αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει η δομημένη σκέψη, η εργατικότητα και η ηθική την οποία μάλιστα θεωρείτε και ένα από ύψιστα αγαθά της ανθρώπινης φύσης. Η θέση αυτή σας βοηθά να επιβάλλετε νόμους και κανόνες συμπεριφοράς τους οποίους θα υπερασπιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις και δεν θα διστάσετε να φτάσετε ακόμα και μακρύτερα από τις δυνάμεις σας.

Όπως για παράδειγμα η Αντιγόνη, που αψήφησε τους ανθρώπινους νόμους για να υπακούσει στους θεϊκούς και στους δίκαιους. Θα αναζητήσετε επίσης εμπειρίες που θα διαμορφώσουν την δικής σας άποψη για τη ζωή, υπηρετώντας πάντα το γενικό καλό. Θα υποστηρίξετε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της διαμόρφωσης προσωπικότητας μέσα από εμπειρίες κα, τις περισσότερες φορές θα ηγηθείτε αγώνων υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επίσης θα υπερασπιστείτε το περιβάλλον, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη. Η ανήσυχη σκέψης σας, θα σας οδηγήσει να αποκτήσετε ιδιαίτερη φιλοσοφική αντίληψη και μηδενική ανοχή απέναντι στην αδικία και στην εκμετάλλευση. Είναι στο DNA σας σας να επιδιώκετε φιλοσοφικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις, με έμφυτο το ταλέντο της διδασκαλίας όλων των πανανθρώπινων αξιών και κάθε αρχέγονης αλήθειας.

Όμως υπάρχει και η αρνητική εκδοχή, ιδιαίτερα αν αυτή η θέση δέχεται δυσαρμονικές επιρροές από τους άλλους πλανήτες. Τότε, χρειάζεται προσοχή για να μην παρασυρθείτε σε ουτοπιστικές και παράδοξες απόψεις ή να αρνηθείτε την γενική ηθική, την γνώση και τις κοινωνικές δομές, για χάρη της δικής σας ιδιοτέλειας και σκοπιμότητας. Τα ψυχικά νοσήματα και οι σχετικές διαταραχές είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε αυτή τη θέση.

Ζυγός


Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα επηρεάσει πολύ τα συναισθήματά σας θα επέμβει μεταμορφωτικά στις ερωτικές σας συνήθειες και θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε αποφασιστικά περιουσιακές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Θα τονίσει τις υπαρξιακές και τις μεταφυσικές σας ανησυχίες, ενώ κατά τη διάρκεια της διέλευσής του από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει ποικιλότροπα τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, κάθε φορά που θα δέχεστε ένα μεγάλο κύμα ανασφάλειας.

Όσοι έχετε χρεωστικές εκκρεμότητες θα πρέπει να κινηθείτε για να τις κλείσετε ή να τις περιορίσετε. Αλλάζουν οι συνθήκες από την πλευρά των άλλων στον τομέα της ερωτικής σας ζωής. Υπάρχουν πιθανότητες να χάσετε αγαπημένα πρόσωπα, να αλλάξετε κοινωνικό περιβάλλον ή να μεταναστεύσετε σε άλλη χώρα. Τα εξωτερικά γεγονότα, ειδικά αυτά στο τέλος της δεκαετίας που διανύουμε θα τονίσουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις το ένστικτο της αυτοκαταστροφής. Εάν περιληφθείτε στη δεύτερη εκδοχή θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα.

Εκείνο που θα σας απαλλάξει από τους υπαρξιακούς φόβους είναι η συνειδητοποίηση της ρίζες και της αιτίας των προβλημάτων που έχετε. Η καλή πλευρά του Ουρανού για εσάς σε αυτό το ζώδιο είναι ότι θα σας ανοίξει δρόμο προς τη δύναμη. Θα συντηρήσετε τις θέσεις και τα πράγματα που έχετε αποκτήσει, αλλά επειδή θα συμβούν γεγονότα μεγάλα θα πρέπει να εξορκίσετε το φόβο του θανάτου προκειμένου να μην επηρεαστούν από αυτόν οι επιδόσεις και η συμπεριφορά σας. Στο τέλος της διαδρομής του Ουρανού θα έχετε ενισχύσει την ψυχική σας δύναμη, θα έχετε αποκτήσει εφόδια και θα οδηγηθείτε σε καινούριους κόσμους.

Σκορπιός

Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς τους Σκορπιούς εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αισθηματική και ερωτικής σας καθημερινότητα. Σχέσεις παλιές τερματίζονται και καινούριες παρουσιάζονται στον ορίζοντα των ενδιαφερόντων σας. Θα αναζητήσετε καινούριες εμπειρίες, θα αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή και με βάση τις δυνατότητές σας θα προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε ταξικά. Πολλοί θα ακολουθήσετε ανορθόδοξους τρόπους και δρόμους από ότι συνηθίζατε.

Κάποιοι θα κάνετε κοινωνικές ανταρσίες προκειμένου να κατάρρίψετε καθεστώτα που σας ενοχλούν από χρόνια. Οι περισσότεροι θα ανανεώσετε ή θα αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες οι οποίες θα φτάσουν σε μια κορύφωση το 2019 και το 2020. Είναι καιρός για να καλλιεργήσετε τις φιλοδοξίες σας και να βρείτε ευκολότερες και πιο έξυπνες εφαρμογές για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Θα αποκτήσετε καινούριους συμμάχους αλλά δεν θα λείψουν και οι εχθροί. Από ένστικτο θα αξιοποιήσετε τους πρώτους και α αμυνθείτε δυναμικά ενάντια στους δεύτερους. Πολλοί θα δικαιωθείτε για ταλαιπωρίες της προηγούμενης επταετίας, τόσο συναισθηματικά, όσο και ηθικά. Άλλοι θα συναντήσετε έναν έρωτα που ψάχνετε από χρόνια. Και κάποιοι θα γίνετε εκλεκτοί ή και διάσημοι μέσα στον περιβάλλον που ζείτε και κινείστε.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα απομυθοποιήσει πολλές από τις σχέσεις του παρελθόντος. Θα αντικαταστήσει τα παλιά σας πρότυπα με καινούρια. Θα τονίσει τις ανησυχίες σας για την εξέλιξη του κόσμου και θα σας αποκαλύψει αλήθειες οι οποίες θα συμβάλλουν σε μια σειρά απομυθοποιήσεων για πρόσωπα, ιδέες και αρχές. Η γοητεία του μυστηρίου και ο φόβος του απροσδόκητου είναι στοιχεία που θα σας δέσουν με καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα εισβάλουν κατά διαστήματα, αιφνίδια στη ζωή σας.

Τοξότης

Αλλάζει τους καθιερωμένους τρόπους της ένταξης και της προσφοράς σας στο κοινωνικό περιβάλλον. Σας βοηθά να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που εκφράζουν καλύτερα την ιδιοσυγκρασίας σας. Το αποτέλεσμα της επιρροής του αναπτύσσει καινούριους τρόπους στις σχέσεις σας με το κοινωνικό περιβάλλον.

Σε σχέση με τα γεγονότα μεγαλύτερου βεληνεκούς σας εμπνέει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες ανανεώνουν το γίγνεσθαι της ατομικής και κοινωνικής λειτουργίας σας. Η εργασία θα παίξει πολύ βασικό ρόλο τα επόμενα επτά χρόνια όχι μόνο σαν βιοπορισμός αλλά και σαν δημιουργική απασχόληση. Πολλούς από εσάς, σας κάνει μέσα από τη δουλειά σας περισσότερο εφευρετικούς και καινοτόμους. Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία τα ΜΜΕ, τις παροχές υπηρεσιών και τη διοίκηση, οι προοδευτικές σας απόψεις θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά ή προωθητικά σε αυτούς τους τομείς. Δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις με τους παράγοντες της δουλειάς, ή οι περίοδοι που θα καταπιεστείτε από το κοινό, όσοι ασχολείστε μαζί του.

Είναι ευκαιρία να αναπτύξετε τους παραγωγικούς μηχανισμούς του αντικειμένου σας και να καταπολεμήσετε την εργασιακή απομόνωση. Βέβαια κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας, η αφύπνιση των οποίων θα σας βοηθήσει στη θεραπεία τους. Άλλοι θα ασχοληθείτε με την υγεία δικών σας ανθρώπων και όσοι υπηρετείτε τον τομέα της ιατρικής θα βρεθείτε σε μεγάλες αποστολές υπηρεσίας. Φροντίστε τη διατροφή σας, ελέγχετε τη φυσική σας κατάσταση και με την φυσική άσκηση του σώματός σας παρουσιάστε μια καινούρια εικόνα του εαυτού σας, που διευκολύνει την επικοινωνία που θα σας διακρίνει πέρα από το πνεύμα και με την φυσική σας παρουσία στους χώρους που κινείστε.

Αιγόκερως


Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς τους Αιγόκερους εγκαινιάζει μια νέα εποχή στη διάρκεια της οποίας θα εξελίξει τη δημιουργικότητά σας και θα τονίσει την ερευνητικότητα και την πρωτοπορία του χαρακτήρα σας. Μετά από επτά χρόνια ταλαιπωρίας που περάσατε και παρόλο τη μεγάλη σύνοδο των πλανητών που θα φιλοξενήσει ο ζωδιακός σας χώρος στις αρχές του 2020 το πέρασμα του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου εγγυάται καλύτερες ημέρες για εσάς.

Οι νεότεροι και οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα βοηθηθείτε στην πρόοδο και θα επικυρώσετε τις ικανότητές σας τόσο σε θέσεις που θέλετε να κατακτήσετε επαγγελματικά, όσο και στην επιβίωση του ελεύθερου επαγγέλματος που θα εκτελέσετε. Ένα άλλο στοιχείο που θα παίξει ρόλο για εσάς, είναι οι αναθεωρήσεις. Ήρθε η στιγμή λοιπόν που θα απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπίεσαν, από οτιδήποτε περιττό και τέλος από ανθρώπινους παράγοντες που δεν έχετε πλέον λόγο να ασχολείστε μαζί τους. Τα επτά χρόνια που θα μεσολαβήσουν θα αλλάξουν κυριολεκτικά το τοπίο της αισθηματικής σας ζωής. Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν ήρθε η εποχή της σταδιακής αποκατάστασης. Όσοι δεν έχετε ζήσει μέχρι σήμερα μια μεγάλη αγάπη, ήρθε η χρονική περίοδος να την ανακαλύψετε και να τη ζήσετε. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα ενισχύσει την τύχη ή την αντοχή στις σχέσεις σας με τον υλικό κόσμο, με την πραγματικότητα και το ρεαλισμό του εγγύς μέλλοντος.

Εννοείται λοιπόν ότι θα αναπτύξετε και εσείς με τη σειρά σας τις δυνατότητες για να λειτουργήσετε έτσι. Θα γίνετε πιο πρωτότυποι, πιο αποφασιστικοί και πιο γρήγοροι στις αντιδράσεις σας ή στις πρωτοβουλίες σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής σας, για τους πιο πνευματώδεις του ζωδίου σας θα αναπτύξει τις αιτίες νοημοσύνης και για τους πιο επιχειρηματίες και εμπόρους θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε. Μέσα από τις εμπειρίες που θα έχετε θα συνειδητοποιήσετε τις νέες αλήθειες και είστε εκείνοι που θα προσαρμοστείτε ευκολότερα και ότι και να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα πτοηθείτε.

Υδροχόος

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας στο ζώδιο του Ταύρου ρίχνει φως και αλλάζει τις συνθήκες στα δύσκολα, του οικογενειακού και του προσωπικού περιβάλλοντος.

Φέρνει ίσως μνήμες και ανθρώπους από το παρελθόν, όχι για να σας τρομάξουν, αλλά για να σας βοηθήσουν. Αναδιαμορφώνει τον ψυχισμό σας, σας βοηθά να αλλάξετε τόπο διαμονής, να κάνετε οικογένεια όσοι είστε ελεύθεροι, να εξωραΐσετε ή να επιμεληθείτε του χώρου του σπιτιού και της ψυχής σας, προκειμένου να έχετε καλύτερη ψυχική υγεία. Βέβαια οι αντιρρήσεις και οι ανησυχίες σας για πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας δεν θα σταματήσουν. Αρκετοί θα έχετε μια αντίθεση με τους γονείς ή με τους δικούς σας. Είναι ενδιαφέρουσα αυτή η επταετία αλλά και μεταμορφωτική. Οι μεγαλύτεροι θα κάνετε έναν απολογισμό για τη μέχρι σήμερα πορεία σας, ενώ θα ζείτε σε μια διαρκή διαμάχη σχετικά με το πόσο επέδρασε και επιβίωσε μέσα σας το μέχρι σήμερα παρελθόν σας. Θα υπάρχει όμως και η πλευρά εκείνων που θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες, είτε τις πρακτικές είτε τις ψυχολογικές και να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Αναμφίβολα αλλάζει η ζωή σας και βάζετε βάσεις, κυρίως οι νεότεροι, τώρα, για πολλά χρόνια στο μέλλον. Σας δίνεται η ευκαιρία αυτήν την εποχή να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα στην προσωπική σας ζωή, να αποφασίσετε ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνετε, αλλά και να συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε να επιτύχετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Η αμφιταλάντευση και οι αμφιβολίες θα είναι ασύμφορη κατάσταση γι αυτό πρέπει να κάνετε ξεκάθαρες επιλογές και να «πληρώσετε» συνειδητά το τίμημα που συνεπάγεται. Τέλος, μην επιμένετε να αλλάξει το οτιδήποτε έχει κριθεί μη αναστρέψιμο.

Ιχθύς

Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς τους Ιχθείς, θα τονίσει την αντίληψη, θα πλουτίσει τη σκέψη σας και θα βοηθήσει τη θεωρητική και την ηθική σας έκφραση για τα χρόνια που ακολουθούν. Ο Ουρανός σε αυτόν τον ζωδιακό χώρο θα εκδηλωθεί άμεσα στη δική σας περίπτωση, εφοδιάζοντάς σας χρήσιμες πληροφορίες για το πού πρέπει να κινηθείτε και για το πώς θα πρέπει από εδώ και πέρα να διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας, οι οποίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς είναι ενίσχυση της πνευματικότητάς σας και το αντίστοιχο μειονέκτημα, ο κίνδυνος να περιοριστείτε στη θεωρία και να καταλήξετε ανεδαφικοί ή να γίνετε ισχυρογνώμονες.

Βέβαια τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε γενικότερα κλίμακα, μπορεί να αυξήσουν τη διεισδυτικότητά σας αλλά θα τονίσουν συχνά την ανησυχία μέσα σας και την νευρικότητα στις αντιδράσεις σας. Ένα άλλο ζήτημα που θα είναι σημαντικό, είναι οι συναναστροφές που θα διαφοροποιηθούν και οι συμπτώσεις γεγονότων με προειδοποιητικό χαρακτήρα. Σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εκείνους που θέλετε να κατακτήσετε, είτε κοινωνικά, είτε ερωτικά, αλλά κινδυνεύετε άλλες τόσες φορές να παρασυρθείτε από τις γνώμες τρίτων και να υπερασπιστείτε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κάτι το οποίο θα πρέπει να ελέγχετε είναι η ελευθεροστομία σας και η προκλητικότητα στις εκφράσεις σας.

Ιδιαίτερα αν πρόκειται να υποστηρίζουν την αλήθεια ή να επιδιώκουν την πρωτοτυπία για να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Πιστεύω ότι η διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο τα επόμενα χρόνια, θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του χαρακτήρα σας, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, ευρηματικού, εξυπνότερους άλλο τόσο όμως μπορεί να τονίσει την ανισορροπία και την ψυχοπάθεια αν δεν προσέξετε. Όσοι ασχολείστε με την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά θα έχετε ευκαιρίες να διακριθείτε. Όσοι θέλετε να ταξιδέψετε θα το καταφέρετε ευκολότερα και όσοι θέλετε να βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, τώρα σας δίνονται οι ευκαιρίες, με τη συμβολή καλοπροαίρετων παραγόντων να τις επιτύχετε. (Oroskopos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου