Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Σοκ: Toν ψάχνει όλη η Καλλιθέα - Επιδειξίας επιτέθηκε σε ανήλικη και την...

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστο άτομο το οποίο περιφερόταν στη γειτονιά παρακολούθησε την ανήλικη η οποία επέστρεφε στο σπίτι της και της επιτέθηκε επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.


Λίγο νωρίτερα, η ανήλικη αντιλήφθηκε ότι ο άγνωστος την παρακολουθούσε κατά μήκος της οδού Ταγματάρχου Πλέσσα μέχρι την οδό Κέκρωπος. Επιτάχυνε το βήμα της και λίγο πριν φθάσει στην εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει με τους γονείς της, ο άγνωστος κατέβασε το παντελόνι του με σαφή πρόθεση να επιτεθεί στην ανήλικη.

Η 17χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ο άγνωστος τρόμαξε από τις φωνές και διέφυγε από το σημείο. Οι γονείς της 17χρονης βρίσκονταν ήδη στο σπίτι, άκουσαν προηγουμένως τις φωνές της ανήλικης αλλά “πάγωσαν” όταν η 17χρονη μπήκε ασφαλής στο σπίτι και τους περιέγραψε τι είχε συμβεί ελάχιστα λεπτά νωρίτερα.

Κάλεσαν την Αστυνομία η οποία ήδη ενεργεί αναζητήσεις στην περιοχή, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης είναι άτομο ηλικίας 20-25 ετών, ύψους περίπου 1,80μ, με λίγα γένια, φορά μαύρο μπουφάν, μαύρο παντελόνι τύπου τζιν και μαύρα παπούτσια.


πηγή:kallitheaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου