Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Έφοδος της Τροχαίας στο Παλαιό Φάληρο - Αφαίρεση πινακίδων και διπλωμάτων




Βεβαιώθηκαν δεκάδες παραβάσεις

Δίχως τέλος είναι οι «έφοδοι» της Τροχαίας στην περιοχή των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Παλαιού Φαλήρου καθώς την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησε την τρίτη κατά σειρά εξόρμηση αφαιρώντας διψήφιο αριθμό διπλωμάτων και πινακίδων κυκλοφορίας.


Παράλληλα τα στελέχη της Τροχαίας βεβαίωσαν ότι 7 άτομα οδηγούσαν χωρίς να διαθέτουν άδεια οδήγησης!

Ειδικότερα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της β, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε Τρίτη ειδική εξόρμηση στην περιοχή των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Παλαιού Φαλήρου.


Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους , κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 127 παραβάσεις εκ των οποίων οι 7 αφορούσα σε στέρηση άδειες ικανότητας οδήγησης, 6 για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, 11 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 29 για μη χρήση ζώνης, 14 για θόρυβο, 38 για φιμέ τζάμια, 22 λοιπές παραβάσεις.



Επιπλέον αφαιρέθηκαν 39 άδειες ικανότητας οδήγησης, 43 άδειες κυκλοφορίας και 44 πινακίδες κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν 7 οχήματα.

Επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου