Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΟΛΕΘΡΟΣ για την εστίαση! Αυτόφωρο, πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγισμα εστιατορίου στο Παλαιό Φάληρο (ΦΩΤΟ)


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του palaiofaliron.gr συνελήφθη το Σάββατο βράδυ 10/7/21 ο υπεύθυνος γνωστού εστιατορίου που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου.


Μετά από έλεγχο το εστιατόριο που βρίσκεται στην παραλιακή σφραγίστηκε για 7 ημέρες ενώ καταλογίστηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη για υπεράριθμο πελατών στα τραπέζια.


Λίγο πιο πέρα στον Άλιμο μετά από ελέγχους το ίδιο συνέβη και για 2 γνωστά νυχτερινά μαγαζιά, το Peñarrubia και το VOE  επειδή κάποιοι πελάτες δεν φορούσαν μάσκα.

Στην περίπτωση του Peñarrubia οι δύο πελάτες που δεν φορούσαν μάσκα, δεν ήταν καν μέσα στο μαγαζί αλλά περίμεναν απέξω στην ουρά και σε μεγάλη απόσταση από την είσοδο. 




Παρόλα αυτά οι ελεγκτές του Υπουργείου Ανάπτυξης που δεν διαπίστωσαν καμία άλλη παράβαση στο εσωτερικό του καταστήματος, αφού είχε κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να μην υπάρχουν όρθιοι κλπ, για να μην φύγουν άπραγοι, βρήκαν αφορμή να το σφραγίσουν για 7 ημέρες και να βεβαιώσουν και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο κατάστημα εργάζονται 160 άτομα που μένουν τώρα χωρίς δουλειά!

Στην περίπτωση του VOE οι αστυνομικοί που ήταν μέσα και έκαναν έλεγχο είδαν δύο γυναίκες που πήγαιναν στην τουαλέτα χωρίς να φορούν μάσκα και το σφράγισαν για μία εβδομάδα ενώ επέβαλλαν πρόστιμο και στις πελάτισσες και στο κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου