Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Παλαιό Φάληρο:Ο 46χρονος προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης


Τα στοιχεία του 46χρονου προπονητή kick boxing που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στο Παλαιό Φάληρο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μετά τη σύλληψη του προπονητή στις 23 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, «πρόκειται για τον Παπανικολάου Βασίλειο του Δημητρίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 26-1-1976 στον Βόλο Μαγνησίας».


Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση


Η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 46χρονο αθλητή kick boxing και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου πολεμικών τεχνών, έγινε γνωστή έπειτα από την καταγγελία μιας πρώην αθλήτριάς του, που βρήκε το κουράγιο να αποκαλύψει όσα βίωνε, όταν ήταν 15 ετών. Οι ασελγείς πράξεις σε βάρος της φέρονται να έγιναν την χρονική περίοδο 2017-2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσωπο “κλειδί” ήταν μια γυναίκα προπονήτρια της σχολής. Κάτι υπέπεσε στην αντίληψή της, ρώτησε την κοπέλα και εκείνη το παραδέχθηκε. Έτσι την παρότρυνε να πάνε στην αστυνομία να το καταγγείλουν.

Τι λέει ο κατηγορούμενος

Από την πλευρά του ο 46χρονος, που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει πως θέλουν να τον καταστρέψουν. Ο 46χρονος περιγράφεται ως ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χειριστικός και διαχυτικός με τα παιδιά.

Ο ίδιος, εκμεταλλευόμενος τον θαυμασμό που έδειχναν οι αθλήτριες προς το πρόσωπό του, φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στις ανήλικες και να βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις.

Σημειώνεται ότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου