Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ! Νέο "μπουμπούκι" μιμητής του βιαστή στο Π.Φάληρο! "Χτύπησε" στο Τραμ


Έναν μιμητή φαίνεται να βρήκε ο «βιαστής με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο, καθώς θύμα σεξουαλικής επίθεσης έπεσε μια 16χρονη στην ίδια περιοχή, μέσα στο τραμ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι της Τρίτης (1/11), όταν ένας νεαρός άνδρας παρενόχλησε και επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα έφηβο κορίτσι μέσα σε βαγόνι του τραμ, στην Αγία Σκέπη Παλαιού Φαλήρου.

H μητέρα της 16χρονης ανέφερε: «Άρχισε να τρίβεται πάνω της. Την ώρα που πάει να σηκωθεί, λοιπόν, την κατεβάζει κάτω αυτός και της έπιασε τα οπίσθια».

Μάλιστα, βάσει της καταγγελίας αυτής, η επίθεση εναντίον του κοριτσιού έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών, χωρίς κανείς να αντιδράσει.

«Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές», είπε η μητέρα της 16χρονης.

Παλαιό Φάληρο: Πώς έγινε η σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 16χρονης μέσα στο τραμ

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Απέναντί της κάθισε αυτός ο νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της. Τότε, όπως λέει η ίδια, ξεκίνησε ο εφιάλτης.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατηύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιέγραψε η 16χρονη, έχοντας πάρει τη συγκατάθεση της μητέρας της.

«Στρίγγλιζε το παιδί για να βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή και είπε "τι να κάνουμε, να μας μαχαιρώσει αυτός;"», επισήμανε η μητέρα του κοριτσιού.

Όπως ανέφερε η 16χρονη, «κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε "δεν μπορώ να κάνω τίποτα", γι' αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την Αστυνομία».

Τελικά, η Αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

  1. H μόδα της εταιρείας ΣΤΑΣΥ να ντύνει ολοκληρωτικά τα τζάμια στους συρμούς με διαφημίσεις είναι επικίνδυνο.
    Κανείς εξωτερικός παρατηρητης δεν μπορεί πλέον να δει τι γίνεται εσωτερικά του συρμού.
    Ας το ξανασκεφτούν οτι η είναι λίθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή