Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Κηδεύεται σήμερα στο Παλαιό Φάληρο,ο πρώην βουλευτής

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί,σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου στις 17.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο.


Έφυγε σε ηλικία 74 ετών ο Θανάσης Βαρίνος, μέλος του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΣΑΕΝ), ο οποίος διετέλεσε βουλευτής στην Χίο για 11 ολόκληρα χρόνια, από το 1993 έως το 2004.
Ο Θανάσης Βαρίνος πριν πολιτευθεί διετέλεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα Γενικός Γραμματέας της ΠΕΠΕΝ (Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού).
Κατά το παρελθόν ο Θανάσης Βαρίνος υπήρξε πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου.
Ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου της Ν.Δ., έστειλε το παρακάτω μήνυμα για το θάνατο του Θανάση Βαρίνου.
«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Βαρίνου.
Ο Θανάσης υπηρέτησε τον τόπο του, την Χίο, αλλά και την παράταξή μας, με ήθος και συνέπεια. Σε όλη του τη ζωή εργάστηκε άοκνα και προσέφερε σημαντικό έργο, από κάθε θέση που κατείχε. Εκπροσώπησε επάξια το νησί μας στη Βουλή από το 1993 ως το 2004. Άνθρωπος της θάλασσας και ο ίδιος, στη θητεία του ως Πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου, υπηρέτησε τον Έλληνα Ναυτικό και αγωνίστηκε για να απολαμβάνουν οι ναυτικοί μας αξιοπρεπείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Η ζωή και το έργο του αποτελούν παράδειγμα για όλους. Ο θάνατός του είναι σημαντική απώλεια για την Χίο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»
Με αφορμή τον θάνατο του καπετάν Θανάση Βαρίνου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΣΑΕΝ εξέφρασε την θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε ο ίδιος πριν αρκετά χρόνια για τη διαχείριση του Δήμου Χίου από τους Ναυτικούς της.
Η κηδεία του Θανάση Βαρίνου θα γίνει σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου στις 17.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο. Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Βαρίνος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο.

πηγή:naftikachronika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου