Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πασίγνωστη καλλονή χώρισε κι επέστρεψε στο σπίτι της στο Π.Φάληρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Καλά νέα για τους θαυμαστές της πασίγνωστης καλλονής,αφού πλέον ζει ελεύθερη και ωραία στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.



Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Χριστίνα Φαρμάκη. Την είδηση του χωρισμού τηςΌλγα Φαρμάκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετάδωσε ο Μαρίνος Βυθούλκας από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο γύρω στις 3:30 το πρωί με τον Δημήτρη. Γνωριζόμαστε από μικροί, από μωρά. Εγώ γνωρίζω ότι όντως δεν είναι μαζί, αλλά υπάρχει αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός. Για αυτό κρατάνε χαμηλούς τόνους, την αγαπάει πάρα πολύ την Όλγα. Η Όλγα είναι και λίγο πιο μεγάλη από μένα. Μια γυναίκα στα 33 μπορεί να θέλει να προχωρήσει τη ζωή της, να κάνει οικογένεια, εικάζω! Ο Δημήτρης συζητά πολύ για τα επαγγελματικά του!



Ο Δημήτρης και η Όλγα Φαρμάκη δεν είναι πια μαζί, έχουν χωρίσει εδώ και 15-20 μέρες, και η Όλγα έχει μαζέψει τα πράγματά της και έχει επιστρέψει στο δικό της σπίτι στο Παλαιό Φάληρο. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος», είπε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η Κατερίνα καινούργιου!

Για να δείτε το βίντεο κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η «φρεσκοχωρισμένη» Όλγα Φαρμάκη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα σέξι λευκό ολόσωμο μαγιό. «Φτιάξ'τε μου τη μέρα», σημείωσε ανεβάζοντας τo στιγμιότυπο.

Δείτε την ανάρτησή της Όλγας Φαρμάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου