Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Σάλος με το Αβέρωφ-Γιατί επιστρέφει εσπευμένα από τον Σκαραμαγκά στο Τροκαντερό!

Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ενημερώθηκαν ότι το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ,που βρίσκεται για επισκευές στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων, αποπλέει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Γιατί τους “έζωσαν τα φίδια” μετά απ΄ αυτή την ενημέρωση;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν πριν δυο μέρες βγήκε η απόφαση της διεθνούς διαιτησίας στην οποία είχε προσφύγει η ιδιοκτησία Σάφα. Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση οι εργαζόμενοι λένε ότι η απόφαση είναι αρνητική για το ελληνικό δημόσιο.

Είναι γνωστό επίσης ότι η ιδιοκτησία Σάφα με πλήθος εγγράφων έχει κατηγορήσει το ελληνικό δημόσιο πως δεν τήρησε τη συμφωνία τους, αφού οι εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θα χρησιμοποιούνταν μόνο για τα υποβρύχια του ΠΝ κι όχι για άλλα πλοία, όπως κι έγινε.

Επιπλέον μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφτεί η σχετική απόφαση για επέκταση του σχεδίου λειτουργίας των Ναυπηγείων υπό το ΠΝ, με βάση το οποίο οι εργαζόμενοι πληρώνονταν. Κι αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους εργαζόμενους που έχουν αρχίσει να θυμούνται τις περιπέτειες που πέρασαν επί δύο χρόνια.

Συνδυάζοντας αυτά τα γεγονότα οι εργαζόμενοι υποψιάζονται ότι το ΑΒΕΡΩΦ δεν αποπολέει τυχαία από τον Σκαραμαγκά.

Από την άλλη πλευρά πηγές του ΠΝ αναφέρουν ότι οι εργασίες που ήταν να γίνουν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ολοκληρώθηκαν και απομένει μόνο η αντικατάσταση του καταστρώματος που μπορεί να γίνει όπως λένε στο Τροκαντερό.



πηγή:militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου