Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Έρχεται στο Φάληρο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Χόλλυγουντ

Ο τριπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα βρεθεί στο Φάληρο την..

Ο τριπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις θα βρεθεί στο Φάληρο για την πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» σε σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον («Θα Χυθεί Αίμα», «The Master») την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής ηθοποιός επισκέπτεται την Αθήνα για την πρεμιέρα κάποιας ταινίας του, οι επισκέψεις του ωστόσο έχουν πάντοτε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μέσα από τη σχέση που έχει αναπτύξει με την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών. Η πρώτη φορά ήταν το 1989, για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Αριστερό μου Πόδι», και από τότε ακολούθησαν αρκετές ακόμη, πάντα σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Εταιρείας.

Στον τελευταίο -σύμφωνα με δηλώσεις του- ρόλο της σπουδαίας καριέρας του, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις συνεργάζεται ξανά με το σκηνοθέτη Πολ Τόμας Άντερσον στην τοποθετημένη στο Λονδίνο της δεκαετίας του '50 «Αόρατη Κλωστή». Ενσαρκώνει το διάσημο σχεδιαστή μόδας Ρείνολντς Γούντκοκ, ο οποίος γνωρίζει τη νεαρή Άλμα (Βίκι Κριπς) που θα γίνει η μούσα του και θα του αναστατώσει τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου