Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Aποικίες Τούρκων σχηματίζονται στα Νότια Προάστια και όχι μόνο!

Τουρκική απόβαση και πρόκληση στην Αθήνα!


Το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο της Κωνσταντινούπολης «Turyap» άνοιξε πολυτελή υποκαταστήματα στη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη και με τη συνεργασία Ελλήνων αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και διακοσμητών(όπως αποκαλύπτεται στο site της εταιρείας) αγοράζει σε τιμές ευκαιρίας σπίτια και επιχειρήσεις Ελλήνων.

Ελλήνων πολιτών που είναι καταχρεωμένοι στις τράπεζες, ενώ η φορολογική λαίλαπα της αριστερής κυβέρνησης τους έχει γονατίσει. Όλοι αυτοί οι πολίτες που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους, τα δάνεια που έχουν πάρει ή δεν αντέχουν άλλο να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Τα ακίνητα τα πουλάνε σε Τούρκους, προκειμένου οι τελευταίοι να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη «χρυσή βίζα» και ελεύθερη πρόσβαση στην Ευρώπη. Έτσι πάει να δημιουργηθεί μια μικρή «αποικία» Τούρκων στα νότια προάστια!

Το τουρκικό real estate διακινεί πακτωλό χρημάτων και αυτό φαίνεται στις αγγελίες με τις πολυτελείς βίλες, τις μεζονέτες και τα εξοχικά που έχει ήδη αγοράσει όχι μόνο στην Αττική, αλλά και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και την Πελοπόννησο.

Στην ιστοσελίδα του «Turyap», οι στόχοι του γραφείου αναφέρονται ξεκάθαρα: «Κύρια δραστηριότητα της “Turyap Athens” είναι η προώθηση ακινήτων αξίας 250.000 ευρώ και άνω σε Τούρκους που επιθυμούν να λάβουν άδεια διαμονής από Ελλάδα. Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο συνεργατών που είναι έτοιμο να παρέχει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες καθ’ όλη τη διαδικασία της αγοραπωλησίας και έκδοσης της Golden Visa.

Επιπλέον, το γραφείο μας αναλαμβάνει να βοηθήσει τους αγοραστές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη νέα τους ιδιοκτησία ως επένδυση, εξασφαλίζοντας τη μίσθωση του ακινήτου τους σε οικονομικά εύρωστο ενοικιαστή που θα εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις (μηνιαίο μίσθωμα, εξόφληση λογαριασμών κ.λπ.) του.

Ακόμη, η διευθύνουσα σύμβουλος του γραφείου έχοντας αναγνωρίσει το “κενό” που υπάρχει ανάμεσα στην αυξημένη ζήτηση νεόδμητων ακινήτων και στην αυξημένη προσφορά παλαιότερων, αποφάσισε μέσα στο δίκτυο των συνεργατών να συμπεριλάβει και πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, προκειμένου να καλύψει το “κενό” αυτό , βρίσκοντας έτσι τη χρυσή τομή ανάμεσα σε προσφορά και ζήτηση».

Ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου είναι ο Azmi Zeki Sariday, πρώην στρατιωτικός που έχει δημιουργήσει μια «αυτοκρατορία» στην αγορά και πώληση ακινήτων.

Η «Turyap» είναι η μεγαλύτερη εταιρεία real estate franchise στην Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1985 στην Κωνσταντινούπολη, απασχολεί πάνω από 1.500 κτηματομεσίτες και το χαρτοφυλάκιό της ξεπερνά τα 25.000 ακίνητα σε όλη την Τουρκία. Σήμερα μετρά 320 γραφεία franchise σε 43 πόλεις της Τουρκίας, καθώς και στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, στην Κωνστάντα της Ρουμανίας, πολύ πρόσφατα στην Ολλανδία και τέλος στην Ελλάδα.

Η διείσδυση των Τούρκων στην ελληνική αγορά ακινήτων είναι τεράστια και αυτό φαίνεται από τα σπίτια που διαφημίζουν και είναι έτοιμα προς πώληση.

Οι αγγελίες είναι χαρακτηριστικές.

Διαμέρισμα προς πώληση στη Γλυφάδα.

250.000 ευρώ, 108 τ.μ.,

2.315 ευρώ/τ.μ.,

2 υπνοδωμάτια,


Διαμέρισμα προς πώληση στη Γλυφάδα.

280.000 ευρώ, 130 τ.μ.,

2.154 ευρώ/τ.μ.,

2 υπνοδωμάτια,

130 τ.μ., 2ος όροφος, 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, γραφείο, κουζίνα, 2 μπάνια, WC, αποθήκη (δωμάτιο υπηρεσίας),


Διαμέρισμα προς πώληση στη Βούλα, κέντρο.

550.000 ευρώ, 150 τ.μ.,

3.667 ευρώ/τ.μ.,

4 υπνοδωμάτια.

Θέα στη θάλασσα, ρετιρέ 4ου ορόφου, ξεχωριστή κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια (1 υπνοδωμάτιο στο πάνω επίπεδο-σοφίτα). Το διαμέρισμα έχει μεγάλες βεράντες περιμετρικά συναγερμό, κλιματισμό σε όλους τους χώρους.


Διαμέρισμα προς πώληση στη Βούλα.

500.000 ευρώ, 260 τ.μ.

1.923 ευρώ/τ.μ.,

4 υπνοδωμάτια.

Διαμέρισμα 3ου ορόφου 260 τ.μ. Με θέα στη θάλασσα. 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και 1 W/C. Η κουζίνα είναι πρόσφατα ανακαινισμένη, 1 δωμάτιο υπηρεσίας και μπάνιο, δύο θέσεις στάθμευσης (ανοιχτή), πολύ μεγάλο.

Κωδ. 6041039.
Διαμέρισμα προς πώληση στη Βουλιαγμένη.

950.000 ευρώ, 200 τ.μ.,

4.750 ευρώ/τ.μ.,

4 υπνοδωμάτια.

Βουλιαγμένη, διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα. Ρετιρέ στον 3ο όροφο, αποκλειστική χρήση ταράτσας, πλήρως ανακαινισμένο, πλήρως επιπλωμένο. 50 τ.μ. roof garden με μπάρμπεκιου, νεροχύτη, Ηλεκτρικές τέντες.

Κωδ. 5893927.
Διαμέρισμα προς πώληση στη Βάρη-Βάρκιζα.

335.000 ευρώ, 90 τ.μ.,

3.722 ευρώ/τ.μ.,

2 υπνοδωμάτια.

2ος όροφος (2 διαθέσιμα διαμερίσματα). Τα διαμερίσματα των 90 τ.μ. αποτελούνται από 2 υπνοδωμάτια (το 1 master), 1 μπάνιο complet, σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα ενιαίος χώρος. Παντού ξύλινα πατώματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου