Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Που οφείλεται η διακοπή νερού στο Π.Φάληρο κ.α

Χωρίς νερό έμειναν πολλές περιοχές τις Αττικής χθες και προχθές. Τα προβλήματα εστιάζονται σε εννέα δήμους, με την ΕΥΔΑΠ να υποστηρίζει ότι οφείλονται σε περιορισμένης έκτασης ζημιές σε αγωγούς, οι οποίες αποκαταστάθηκαν μερικές ώρες αργότερα.

Διακοπές στο δίκτυο ύδρευσης σημειώθηκαν την Κυριακή στον Ασπρόπυργο (Φαλαισίας και Φανερωμένης), στη Βάρη (2ας Μεραρχίας και Αιγαίου), στο Μαρούσι (Σώρου και Τριανταφύλλη), στη Νίκαια (Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη και Πάτμου), στο Παλαιό Φάληρο (Αγίας Τριάδος και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου), στο Χολαργό (Βουτσινά και Αναστάσεως) και στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη (Θεσσαλονίκης και Αγ. Αννας). Οι διακοπές συνεχίστηκαν σήμερα στην Ηλιούπολη (Φιλολάου και 2ας Μεραρχίας, Τσαούση και Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού) και στο Νέο Ηράκλειο (Ικάρων και Ωραιοπούλου).

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, οι διακοπές οφείλονται σε εννέα περιπτώσεις θραύσης μικρών αγωγών, που αποκαταστάθηκαν άμεσα. «Οπως συμβαίνει με κάθε αποκατάσταση βλάβης, έτσι και στις προαναφερθείσες περιπτώσεις έγινε διακοπή υδροδότησης σε περιορισμένη έκταση ενός ή λίγων δρόμων», αναφέρει.

Παρά τον ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό διακοπών, η ΕΥΔΑΠ υποστηρίζει ότι «οι θραύσεις μικρών αγωγών είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο σε εταιρείες ύδρευσης, πόσο μάλλον σε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο υδροδοτικό σύστημα, όπως αυτό της Αττικής. Πρόκειται για μεμονωμένα, περιορισμένης έκτασης και όχλησης περιστατικά, τα οποία είναι άμεσα αντιμετωπίσιμα».

(Καθημερινή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου