Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

TΡΟΜΟΣ στο Π.Φάληρο-Επιτέθηκαν στον Γ.Καρατζαφέρη [ΒΙΝΤΕΟ]

Επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην οικία του Γ. Καρατζαφέρη στο Π.Φάληρο



Άγνωστοι πέταξαν στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο κόκκινη μπογιά κι έσπασαν τζάμια λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.Στην συνέχεια με αφίσα (..για τον ΖΑΚ) που τοιχοκόλλησαν έκαναν γνωστούς τους λόγους της επίθεσης και απομακρύνθηκαν.

Στο σημείο βρίσκονται περιπολικό και δυνάμεις της Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να εξετάσουν κάθε δεδομένο.







Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paliofaliron oι δράστες είναι πάρα πολύ πιθανόν να ανήκουν στην ίδια αναρχική ομάδα που έσπασε πριν περίπου 10 ημέρες ένα γυμναστήριο με την αιτιολογία ότι ο ιδιοκτήτης του είναι μέλος πατριωτικής ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε γυμναστήριο στο Π. Φάληρο [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ]

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξη του στον Τάκη Χατζή στον Σκάι ανακοίνωσε την πρόθεση του να κατέβει στις εκλογές με σημαία τον ευρωσκεπτικισμό.

2 σχόλια:

  1. Η "δημοκρατία" των αριστερών!!! Πρέπει να εξοβελίσουμε την συμμορία των κατσαπλιάδων, πριν είναι αργά για την Πατρίδα και τους Έλληνες...Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση με πολλά πλοκάμια. Ανθέλληνες και προδότες και τότε και σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται πράγματι για μια οργάνωση που στόχο έχει την αποσταθεροποίηση της ανύπαρκτης Δημοκρατίας… και που εξυπηρετεί άμεσα τα συμφέροντα της ποιο Άθεης Ανθελληνικής και προδοτικής συμμορίας ανθρώπων που κυβερνούν με το έτσι θέλω, οι προδότες και εχθροί του καταξιωμένου και υπερήφανου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή