Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Τρόμος: Κινηματογραφική διάρρηξη και κλοπή στην περιοχή της Κοψαχείλας

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο palaiofaliron.gr μια κινηματογραφική διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε μέσα στην εβδομάδα στην περιοχή της Κοψαχείλας.


Συγκεκριμένα την Δευτέρα 16-9-2019, ένας νεαρός εμφανίστηκε απέναντι από την πολυκατοικία όπου σημειώθηκε η κλοπή στην Κοψαχείλα και άρχισε να φωτογραφίζει τα διαμερίσματα του 1ου και 2ου ορόφου.

Σύντομα όμως έγινε αντιληπτός από μια γειτόνισσα η οποία το τελευταίο διάστημα έχει πέσει θύμα κλοπής από διάρρηξη πάνω από 2 φορές.

Ο νεαρός αποχώρησε και λίγες ώρες αργότερα περίπου στις 18:00 το απόγευμα, ένα ταξί έκανε την εμφάνιση του από το οποίο αποβιβάστηκε ένας νεαρός (ο ίδιος ή άλλος) με καπέλο και βαλιτσάκι που ανέγραφε την λέξη "airbnb".

Ο άγνωστος προχώρησε προς την είσοδο της πολυκατοικίας, χωρίς να κινήσει υποψίες, αφού ένας από τους ενοίκους που τον εντόπισε θεώρησε ότι κατευθύνεται σε κάποιο διαμέρισμα που νοικιάζεται μέσω της γνωστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ο διαρρήκτης κατάφερε με αυτόν τον τρόπο και παραβιάζοντας την είσοδο της πολυκατοικίας, να εισέλθει στον χώρο, ενώ στην συνέχεια με ειδικό γάντζο αναρριχήθηκε αρχικά στον 1ο όροφο προσπαθώντας να παραβιάσει κάποια από τις μπαλκονόπορτες.

Όταν δεν τα κατάφερε, με τον ίδιο τρόπο αναρριχήθηκε στο διαμέρισμα του 2ου όροφο το οποίο διέρρηξε από τις μπαλκονόπορτες και από το οποίο αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου