Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Παλαιό Φάληρο: Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση αρπαγής της 2,5 ετών Αθηνάς

Ανατροπή στην υπόθεση της γονικής αρπαγής της 2,5 ετών Αθηνάς στο Παλαιό Φάληρο για την οποία μάλιστα εκδόθηκε Amper Alert.


Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση της γονικής αρπαγής της 2,5 ετών Αθηνάς στο Παλαιό Φάληρο για την οποία μάλιστα εκδόθηκε Amper Alert. Ο πατέρας υποστηρίζει, αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι δεν την παρέδωσε στη μητέρα της γιατί... συνελήφθη από τις αρχές για παράβαση του νόμου περί μεταναστών. Αν και έχει ενημερώσει τις Αρχές, κανείς δεν έχει ενοχλήσει για την παράδοση της μικρούλας, όπως αποκαλύπτουν οι δικηγόροι του.

Με εξώδικο οι δικηγόροι του πατέρα ενημερώνουν την Εισαγγελία Ανηλίκων, την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων αλλά και το «Χαμόγελο Του Παιδιού» ότι το παιδί είναι καλά, ότι δεν υπάρχει αρπαγή της και ότι μπορεί να παραδοθεί στις αρχές.

«Αυτό που λέει ο πατέρας είναι: Υπάρχει το τέκνο, χαίρει άκρας υγείας. Είμαι πρόθυμος να το παραδώσω οποτεδήποτε μου ζητηθεί νομίμως και αρμοδίως και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι 26 - 27 ώρες μετά δεν υπάρχει καμία ενέργεια από την πλευρά των αρμόδιων αρχών» ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα, Χρήστος Ντιβανίδης.

«Αναμέναμε σήμερα μια αντίδραση από την Εισαγγελία, από τις Αρμόδιες Αρχές για την αποκατάσταση της αλήθειας και παρόλα αυτά, με μεγάλη μας λύπη, βλέπουμε ότι δεν έχει κινητοποιηθεί κανένας. Και εξακολουθεί να κινητοποιείται ένας μηχανισμός, να είναι σε έγερση ένας ολόκληρος λαός, κι όλοι να λένε για αυτό το παιδί ότι το έχει αρπάξει ο πατέρας του» είπε η δικηγόρος του πατέρα, Μαρία Αμμάρι.


Ο πατέρας δε θέλει να παραδώσει το παιδί στη μητέρα γιατί, όπως υποστηρίζει, φοβάται ότι θα το φυγαδεύσει στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου