Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Πένθος στον ελληνικό αθλητισμό: Σκοτώθηκε σε καραμπόλα στην Λ.Ποσειδώνος γνωστός προπονητής (ΦΩΤΟ)


Στη θλίψη βυθίστηκε στο ελληνικό πόλο, καθώς ο Αλέξης Σταϊκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο προπονητής υδατοσφαίρισης και επιχειρηματίας σκοτώθηκε στην καραμπόλα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αγίου Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όπου κι ενεπλάκη με τη μοτοσικλέτα του.




Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος διετέλεσε προπονητής στις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης αλλά και στην Α1 ανδρών του πόλο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Επιχειρηματικά συνέδεσε το όνομά του με το ευρέως γνωστό Roumors στη Βουλιαγμένη, του οποίου ήταν συνιδιοκτήτης, όπως και άλλων επιχειρήσεων εστίασης, όπως το Όμιλος στον ΝΟΒ κ.ά.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης με ανακοίνωσή του εξέφρασε «τη βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου». Το μήνυμα καταλήγει: «Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου