Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Επίθεση και σε γυναίκα στο Π.Φάληρο είχε κάνει ο 22χρονος "σάτυρος"





Ο νεαρός, στην 4η επίθεση, ακούμπησε με την παλάμη του την τζαμαρία κι έτσι «άφησε» στο γυαλί την ταυτότητα του - Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα

Μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 22χρονου φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε σκορπώντας τον τρόμο. Ο νεαρός, έκανε το λάθος στην 4η επίθεση του εναντίον της σοπράνο στη Νέα Σμύρνη να ακουμπήσει με την παλάμη του την τζαμαρία και να αφήσει στο γυαλί την ταυτότητα του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι του και τα ρούχα από το βίντεο της τελευταίας επίθεσης στη Νέα Σμύρνη που μάλιστα ανήρτησε στο Facebook η νεαρή σοπράνο
και έτσι μαζί με τα αποτυπώματα που «κούμπωσαν» με τη δακτυλοσκόπηση σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον έστειλαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις επιθέσεις που ταυτοποιήθηκαν απο τον νεαρό σάτυρο, το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα μια 21χρονη κοπέλα. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, αυτή τη φορά με θυμα μια 23χρονη Κινέζα ενώ η τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε.
22xronos1
22xronos2

πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου