Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Δικάζεται ο 22χρονος "σάτυρος" που είχε επιτεθεί και σε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο


Στο εδώλιο του δικαστηρίου ο 22χρονος που παρενόχλησε τη νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, όταν και την ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ο φοιτητής συνελήφθη την Πέμπτη μετά την καταγγελία κοπέλας, την οποία ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει στη Νέα Σμύρνη. Η νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, βέβαια, έγιναν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.


Ο 22χρονος νεαρός που κυνήγησε με το «μόριό του έξω» τη νεαρή γυναίκα στην Νέα Σμύρνη εμπλέκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου