Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη της 34χρονης για τον "δράκο" του Π.Φαλήρου που την βίασε! "Όσο κυκλοφορεί..."


Ξέσπασε η 34χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου και τονίζει πως φοβάται για την ίδια της την ζωή.

Ο δράστης που έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι του επιτέθηκε στην γυναίκα η οποία περίμενε σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Υπό την απειλή μαχαιριού ο επικίνδυνος άνδρας μπήκε στο αμάξι της, με σκοπό να εκτονώσει πάνω της τις αρρωστημένες του σκέψεις.





Σκοπός του να την οδηγήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο. Ωστόσο, στην τελευταία ωστόσο, η γυναίκα έκανε ότι δεν άκουσε την εντολή του δράστη και συνέχισε την πορεία της, βγαίνοντας στη λεωφόρο Αμφιθέας. Με απόλυτη ψυχραιμία η 34χρονη σταμάτησε μπροστά από ένα κατάστημα που ήταν ανοιχτό, κατέβασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Πελάτες του μαγαζιού, αλλά και το προσωπικό, έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ την ώρα που η νεαρη κοπέλα έβαλε τις φωνές, ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα στο ΑΤ Παλαιού Φαλήρου για να δώσει κατάθεση. Αυτό το σκηνικό τρόμου έγινε στις 03.00 τα ξημερώματα. Μια ώρα αργότερα, ο ίδιος άνδρας βίασε την 34χρονη, πάλι υπό την απειλή μαχαιριού.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα και να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις αρχές», είπε η 34χρονη και συμπλήρωσε:

«Τη στιγμή που με πλησίασε ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Moυ έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να σταματήσουν τη δράση του 40χρονου δράκου με το τατουάζ πριν ξαναχτυπήσει, χτενίζουν τις κάμερες ασφαλείας της λεωφόρου Ποσειδώνος με την ελπίδα ότι θα εντοπίσουν οπτικό υλικό που θα προδώσει στοιχεία της ταυτότητας του. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε ο αδίστακτος βιαστής, δηλαδή πώς έφτασε στη στάση της Αγίας Σκέπης, αλλά και το δρομολόγιο διαφυγής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου