Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Παλαιό Φάληρο: Έτσι μπούκαρε στο αυτοκίνητο της 24χρονης ο "δράκος" με το τατουάζ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Ένα αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου εισβάλει στο αυτοκίνητο της 24χρονης υπό την απειλή μαχαιριού.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο βιαστής, αφού σιγουρεύεται ότι δεν υπάρχει κανείς γύρω του, μπαίνει από την πίσω πόρτα στο αυτοκίνητο της 24χρονης με το μαχαίρι στα χέρια.



  Παραμόνευε στο σκοτάδι

Οκτώ λεπτά πριν τις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, η 24χρονη οδηγός μόλις έχει σταματήσει στο κόκκινο φανάρι.




Κρυμμένος στη γωνία μέσα στο σκοτάδι, πίσω από τους θάμνους, βρίσκεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι.

Ελέγχει την περιοχή και ετοιμάζεται να επιτεθεί στο ανυποψίαστο θύμα του. Μόλις βεβαιώνεται ότι κανένα άλλο όχημα δεν είναι στο σημείο, πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο. Χωρίς σκέψη, με το αριστερό του χέρι πιάνει και ανοίγει την πόρτα που βρίσκεται πίσω από τη θέση του οδηγού.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου μπαίνει στην καμπίνα επιβατών και κάθεται ακριβώς πίσω από την 24χρονη.




Ο εφιάλτης της νεαρής οδηγού μόλις έχει ξεκινήσει.

«Στις τρεις τα ξημερώματα, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου, σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη την στιγμή χωρίς να το καταλάβω, ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού. Με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά», είπε η 24χρονη στους αστυνομικούς.

Ο βιαστής γνωρίζει την περιοχή

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την εισβολή του μέσα στο όχημα, ο καταζητούμενος βιαστής με το τατουάζ απειλεί με το αιχμηρό αντικείμενο την 24χρονη οδηγό.

Την αναγκάζει να ξεκινήσει, ενώ εκείνη τον εκλιπαρεί να την αφήσει. Η νεαρή γυναίκα τρομοκρατημένη ξεκινά, με τον βιαστή να την καθοδηγεί με κατεύθυνση ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση.

«Τον ρώτησα τι ήθελε και του ζητούσα να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως δεν το έκανε και άρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου. Μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ, γιατί αλλιώς θα με μαχαιρώσει. Μου είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».
Την έσωσε η ψυχραιμία της

Η 24χρονη οδηγός, παρά το γεγονός ότι ο βιαστής την απειλούσε με μαχαίρι, είχε την ψυχραιμία και το θάρρος να αντιδράσει και τελικά να καταφέρει να σωθεί από τον επικίνδυνο άνδρα.

Σταμάτησε έξω από μια καφετέρια, με τον επίδοξο βιαστή να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται μέσα στο σκοτάδι.

«Του είπα ότι δεν πρόκειται να στρίψω και με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ τότε άρχισα να κορνάρω. Εκείνος μου είπε να σταματήσω και να ξεκινήσω να οδηγώ. Βγήκα στην Αμφιθέας, ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς τα εμένα. Εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει».

Η ομάδα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών, που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου