Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Κλείνει μετά από 35 χρόνια λειτουργίας το θρυλικό Skipper's! Αυτός είναι ο λόγος


Πριν από λίγες μέρες το διαδίκτυο (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Μαζικής Ενημέρωσης "πήρε φωτιά" στην είδηση ότι το θρυλικό μπαρ Skipper’s κλείνει οριστικά τις πόρτες του μετά από 35 χρόνια λειτουργίας.

 Μάλιστα ως λόγος του λουκέτου προβλήθηκε ότι το συγκεκριμένο μπαρ δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια ανάπλασης της Νέας Μαρίνας Αλίμου.
Η είδηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, σκόρπισε θλίψη στους χιλιάδες θαμώνες του καθώς σ’ ένα κόσμο που αλλάζει με μεγάλες ταχύτητες η Αθήνα θα χάσει ένα σημαντικό τοπόσημο της.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναπόλησαν τους έρωτες τους (αυτούς που χάθηκαν ή κατέληξαν σε γάμο), γιατί το Skipper’s –εκτός των άλλων– υπήρξε πάντα το αγαπημένο στέκι των ρομαντικών και των ερωτευμένων. Άλλοι πάλι σχολιαστές απαίτησαν να κηρυχθεί διατηρητέο.


Από την ημέρα που η είδηση βγήκε στον αέρα, διεξάγεται ένα ιδιότυπο λαϊκό προσκύνημα: Όλο και περισσότεροι άνθρωποι το επισκέπτονται καθημερινά για να εκφράσουν την συγκίνησή τους ή την αγανάκτησή τους ενώ πολλές είναι και οι ζητήσεις από παρέες για ένα τελευταίο πάρτι, κάτι σαν ύστατο αποχαιρετισμό σε έναν αγαπημένο κομμάτι της ζωής τους που σε λίγο θα πάψει να υπάρχει.

πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου