Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Π.Φάληρο:Περνάει ο κόσμος και μουντζώνει τον Phylax!Ποιοι ετοιμάζουν μηνύσεις [ΦΩΤΟ]

Φωνή λαού-οργή Θεού που λέει και το ρητό..Δεν έχουν τέλος οι αρνητικές αντιδράσεις κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου και άλλων περιοχών οι οποίοι αντιδρούν στην τοποθέτηση του γλυπτού "Phylax από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Εντωμεταξύ "χέρι" έχει μπει και στον βραδινό φωτισμού του γλυπτού ενώ ετοιμάζονται και μηνύσεις κατά του Δήμου!
ΨΗΦΙΣΤΕ:Να φύγει ή να παραμείνει ο "Phylax" στο Παλαιό Φάληρο;


Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Θάνος Κόκκαλης για το paliofaliron.blogspot.gr 

Βρεθήκαμε στο γλυπτό το βράδυ της Δευτέρας για να ερευνήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τον βραδινό φωτισμό του "Phylax" καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι τα τελευταία βράδια δεν λειτουργεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι εξηγούνται όλα..(;) "Κολλητάρι" του Τσίπρα ο καλλιτέχνης του "Phylax"-Δείτε ΦΩΤΟ!

Ξαφνικά ένα αμάξι παρκάρει και από μέσα βγαίνει ένα ζευγάρι κατευθυνόμενο προς το γλυπτό,στέκεται μπροστά και αρχίζει να μουντζώνει ασταμάτητα,όπως μας είπαν,"είμαστε Χριστιανοί και δεν πρόκειται να δεχτούμε την παραμονή αυτού του γλυπτού που παραπέμπει σε Σατανική μορφή".
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας μοιάζει για "άγγελος" το γλυπτό που τοποθετήθηκε στο Π.Φάληρο;; [EIKONA]

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ το αμέσως επόμενο διάστημα,Χριστιανικοί σύλλογοι ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Δήμου με αίτημα καταρχήν το γλυπτό να αποσυρθεί άμεσα,πρωταγωνιστικό ρόλο στις μηνυτήριες αναφορές θα έχει,σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ,η Μονή Εσφιγμένου.

Την ίδια στιγμή, "χέρι" έχει μπει στον βραδινό φωτισμό του γλυπτού,καθώς από τους τρεις προβολείς, μόνο ο ένας λειτουργεί και είναι στραμμένος προς τον "Phylax" ενώ οι υπόλοιποι δύο,ο ένας παραμένει σβηστός και ο άλλος "κοιτάει στον γάμο του καραγκιόζη" φωτίζοντας τους θάμνους!



Όσο πάντως ο Δήμος δεν αποφασίζει την απομάκρυνση του,τόσο οι αρνητικές αντιδράσεις θα αυξάνονται και θα κορυφώνονται σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Kάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook για να μας στηρίξετε και να ενημερώνεστε αυτόματα

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το paliofalirON από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσης του.Nα σημειωθεί επίσης ότι η Εκκλησία ακόμη δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το θέμα.

Δείτε τι δήλωσε για το γλυπτό ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στον Θάνο Κόκκαλη


13 σχόλια:

  1. «…από την αρχαιότητα υπήρχανε διάφορες (!) φύλακες…» εκτός από την υπέρτατη ανοησία, ξιπασιά και αμάθεια, ο κ. Δήμαρχος είναι και αγράμματος (?): Αυτό το «διάφορες φύλακες» βγάζει μάτι…. Δεν αφήνει τη μυθολογία και να πιάσει κάποια γραμματική, έστω και του Δημοτικού;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγχαρητήρια μου για την παρατηρητικοτητα σας ειλικρινά καλές γιορτές.

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχα το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί είναι καθαρά θέμα βλακειας εγώισμου αλαζονείας και καβαλικεματος. Κάποιοι εστανονται πολύ ισχυροί και παραβλεπουν την ισχύ των πολλών πονταροντας στην ανοχή τους. Το γλυπτό είναι λάθος ως προς δύο σημεία χρώμα και κεφάλι ο γλυπτης μπορεί να παρεμβει και να τα αλλάξει κάνοντας την διαφορά στο γλυπτό του γλυπτης να γίνει και ο λαός ένα γαλάζιο η λευκό χρώμα θα ήταν αποδεκτό και ένα κεφάλι εκτός της 🐔 η της γαλοπούλας η του φιδιου που λένε μερικοί με το κεφάλι ενός πραγματικού αγγέλου η ακόμα και του ταλων φύλακα της Κρήτης (ο ταλος το μηχανικό ρομπότ του ηφαιστου στο μινωα βασιλιά της Κρήτης δεν είχε φτερά ήταν αλιγορικο το θέμα στα νομίσματα περιοχών χωρίς θάλασσα και εικόνα) θα ήταν ότι το καλύτερο για να δείξουν το σεβασμό τους απέναντι στους πολίτες που τους ταιζουν... Αλλά η αλαζονεία δεν θα το επιτρέψει αυτό... Ας μην ξεχνάμε πριν πιάσουμε την μυθολογία στο στόμα μας τις εγκληματικες ευθύνες που έχουμε όλοι για την καταστροφή τις αρχαίας πόλης του Φαλήρου και πρώτου λιμανιού της Ελλάδος (που έφυγε ο θησεας να σκοτώσει τον μινωταυρο) τεραστιας αρχαιολογικης αξίας όπως και του ιερού νεκροταφειου που καταστραφηκαν με μενος και πεταχτηκαν στο σχοιστο(χωματερή ) λόγο συμφεροντων και έλλειψη οραματος ανάπτυξης. Οι ευθύνες μια μέρα θα αποδοθουν. Στο ακέραιο και μέγιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ για τη βλακεία, το καβαλίκεμα και τις ευθύνες, διαφωνώ στα υπόλοιπα!!! Το άγαλμα αυτό πρέπει να το πάρει ο δήμος και να το βάλει στο δημαρχείο, έτσι για να το βλέπει ο κόσμος και να θυμάται ποιόν ψήφισε!

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ;;;;ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ Π ΦΑΛΗΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΥΛΑΚΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΜΟΝΥΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ! ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ....! ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΘΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΟΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To θέμα του paliofalirON για τον "Phylax" έπαιξε στο Εκρηκτικό δελτίο!! [ΒΙΝΤΕΟ] Δείτε τώρα στο paliofalirON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαράδεκτα όσο και λανθασμένα αυτά που λέει ο δήμαρχος...δεν μπορούσε να δει ένα προσχέδιο του "αγάλματος" πριν το εγκρίνει...και είπε 40 φορές δεν έχει σχέση με ορθοδοξία, δεν έχει σχέση με ορθοδοξία,....ε λοιπόν έχει φίλτατε διότι κάπως έτσι απεικονίζεται ο εξ'απο δώ στη συνείδηση του λαού. Εφόσον υπάρχει τόση αντίδραση εναντίον του πρέπει να το ξηλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δουλειά δεν είχαν και μουτζωνουν γλυπτά... Ότι Να Ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.el.gr/mystery/nefelim/187-nefelim/108074-ta-mme-kai-oi-%C2%ABnefelim%C2%BB-fwto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα το βράδυ 21:00 θα τα πούμε ζωντανά μέσα από την εκπομπή "Εκρηκτικό Δελτίο" με τον Αντώνη Μυλωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή