Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Θρήνος! Ο 21χρονος ταλαντούχος πολίστας σκοτώθηκε τα μεσάνυχτα στην Λ.Ποσειδώνος [ΒΙΝΤΕΟ]

Συγκλονίζουν οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουν τη δημοσιότητα για τον τραγικό χαμό του χαρισματικού γκολκίπερ του Ναυτικού Όμιλου Χίου.
Συγκλονισμένος ο κόσμος του πόλο – Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Μαυρωτά για τον θάνατο του πολίστα.

Συγκλονίζουν οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουν τη δημοσιότητα για τον τραγικό τρόπο που κόπηκε το νήμα της ζωής του 21χρονου πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου στον ΣΚΑΙ, το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του χαρισματικού αθλητή και τον τραυματισμό δύο ακόμη νέων παιδιών σημειώθηκε εχθές το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Ο νεαρός πολίστας επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο. Ο Αδαμάντιος Μαντής, σοβαρότατα τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, και στις 7.30 το πρωί ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο πολίστας, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Μαζί σου», τραυματίστηκε στη μέση, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος.

Συγκλονισμένος ο κόσμος του πόλο

Το θάνατο του 21χρονου γκολκίπερ του Ναυτικού Όμιλου Χίου, Αδαμάντιου Μαντή, θρηνεί από τα ξημερώματα της Κυριακής (3/11) το ελληνικό πόλο και ο ελληνικός αθλητισμός. Ο νεαρός έπεσε «θύμα» τροχαίου και παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Μαντής στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων. Ήταν μάλιστα ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, που είχε γίνει στο Μπακού, στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Μετά από αρκετές σεζόν ως αναπληρωματικός σε διάφορες ομάδες, το φετινό καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Χίο και καθιερώθηκε ως βασικός. Μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μοναδική ως τώρα νίκη του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα, το 9-5 επί του ΠΑΟΚ στις 19/10.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του, εξέδωσε ψήφισμα όπου αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Να παραστεί σύσσωμο στην Εξόδιο Ακολουθία

2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΝΟΧ

3. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στις εγκαταστάσεις του Ομίλου για 3 ημέρες

4. Να διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. στην οικογένεια του εκλιπόντος

5. Να διατεθεί χρηματικό πόσο εις μνήμην του, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

6. Να δημοσιευθεί το παρών ψήφισμα στον τύπο.
Συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του Μαντή, δηλώνει και η διοίκηση του ΝΟΒ, απέναντι στον οποίο αγωνίστηκε χθες ο ΝΟΧ. «Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του ταλαντούχου αθλητή υδατοσφαίρισης Αδαμάντιου Μαντή του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα. Μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι ασύλληπτο πώς αλλάζει η πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αδαμάντιου».

Μαυρωτάς για το θάνατο του Μαντή: «Σκοτείνιασε η μέρα…»
Με ανάρτησή στoν επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Αδαμάντιου Μαντή, τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητό δυστύχημα.

«Σκοτείνιασε η μέρα από την τραγική απώλεια του Αδαμάντιου Μαντή, του 21χρονου τερματοφύλακα πόλο του Ν.Ο.Χίου που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Συλλυπητήρια στους οικείους του, στην ομάδα του και στο ελληνικό πόλο», αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού στο «τιτίβισμά» του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου